Zaznamki

Črna krogla

Alternativna imena: Črna Bullet, Black Bullet
Igra

Black Bullet od vojaka do maršala.

Igra

Black Bullet bo privlačna za vse ljubitelje orožja, taktičnih bitk in preživetja pod točko krogel. Multiplayer strelec teče neposredno v brskalniku in ne zahteva prenosa odjemalskega programa, kljub temu pa ima zelo lepo, jasno sledeno grafiko in odlične posebne učinke.

Game dogodki igralci videli od prve osebe, daje realnost, kaj se dogaja na računalniškem monitorju, in čudovito glasno delovanje vseh dejanj in posnetkov res prinaša v virtualnem svetu. Kot taka, parcela v tej igri ni, tukaj je vse samo izbira strani konflikta in lahko takoj začnete boj proti krstu. Obstaja pet načinov igre v Black Bullet, igra se bo začela z malo treninga, kjer se bodo neizkušeni uporabniki seznanili z upravljanjem znakov in osnovnimi funkcijami menija.

  • Pridružite se zavezništvu in pripravite bojne bitke med bitkami med različnimi frakcijami;
  • Če želite sodelovati v napadu, poskušajte osvoboditi strateške predmete iz sovražnih sil;
  • Samostojno vstopite na bojišče v prostem načinu in pridobite bojne izkušnje tako, da uničite sovražnika;
  • Način tekmovanja vključuje nekaj podobnega krvavemu športu, ki je na voljo na vseh ravneh.
  • Vsak dan se odpre ladder mode, kjer lahko igralci vstopijo v bonitetni boj.
Igra

Play Black Bullet je pravi test za iskalce vznemirjenja, njihov junak se bo začel kot preprost vojak z najnižjo zmogljivostjo in opremo, in lahko konča popolnoma oborožene z rangom maršala na stopinji ravni črpanja znakov.

Oblike igre Black Bullet.

Igra je zelo priljubljena, kljub dejstvu, da je bila objavljena ne tako dolgo nazaj. Več kot sto tisoč uporabnikov je že izbralo pot pogumnega bojevnika, zaradi česar je igranje veliko bolj zanimivo, saj se lahko združite in se borite z resničnimi ljudmi, ne pa z roboti, ki so jih napisali avtorji. Če se želite pridružiti registraciji Black Bullet, je potreben postopek, vendar ne traja več kot minuto. Ta postopek je potreben, da se vsi dosežki in podvigi shranijo za vsakega igralca ob vsakem vstopu.

Poleg različnih načinov je v igri veliko število bitnih mest, več kot trideset. Vsaka kartica zahteva igralca ali ekipo različnih taktik, nekje boljše, da zasede sovražnika in ga privabi v smrtonosno past. Na drugem zemljevidu bo najbolj pravilna strategija, da se skrivaj pred očmi z ostrostrelno puško, in najprej uniči večino sovražnikov iz skrivnega skrivališča, da bi nato vstopila v odprto bitko, spremenila tiho orožje v hitri požar stroj. Lokacije se med seboj zelo razlikujejo, obstaja odprt prostor, zapuščena skladišča in zaprte konstancije z ozkimi prehodi, kjer skupina ne ustreza.

Zaslužite lahko igralni denar in izkušnje na več načinov, v Black Bullet-u lahko igrate sami ali v družbi prijateljev, tako da izberete kartico, način in bitko, lahko pa izvajate naloge od razvijalcev, tako načrtovanih kot časovnih omejeni, za svoje igralce prejmejo dragocene nagrade, igralna orodja, vrhunsko opremo in zmogljivo orožje.

Mimogrede, v iPlayer Black Bullet, je izbira orožja zelo raznolika, pištole različnih znamk, ostrostrelske in jurišne puške, jurišne puške z različno smrtonosno silo in število kartuš v držalu, granate. Za vsa strelna orožja so potrebni vložki, noži ne potrebujejo krogel in ne ustvarjajo hrupa, zato jih v njihovem arzenalu ne bi smeli zanemariti.