Zaznamki

BiteFight

Alternativna imena: BiteFight 1. Občine

BiteFight na spletu - je brezplačna vlog spletna igra, povezane z žanrom PTG (časovno obdobje igre), da je lahko igra, je treba zapreti in izklopiti kadarkoli in vsi ukrepi značaj se bo, opraviti v določenem času. Online igre BiteFight, govori o večni spopad med vampirji in volkodlaki.

BiteFight online igra zahteva nobene stranke namestitev in iger na voljo v skoraj vsakem brskalniku.

Da, da začnete igrati igro, da se registrirajo BiteFight: na domači strani kliknite na "Registracija" na naslednji strani, izberite sami eno od dirk (Vampirji ali volkodlaki, ki jih skupaj ne razlikujejo veliko, razen tako po videzu in rase ikono pridelano hrano). Nato vnesite v polja za registracijo nick (ime), geslo in e-pošto. Potem se strinjate s pogoji storitve in varstva podatkov, in da je BiteFight registracija končana, lahko začnete igrati.

Greš v igro, klikni na "Prebrskaj", lahko spremenite svoj profil (izberite spol in prilagodite videz), pogled na statistiko, bojnih izboljšave, pridobiti talent.

Vsak lik ima določene sposobnosti: moč, obrambo, Agility, Endurance, Karizma, izkušnje in vitalnost. Poleg sposobnosti, obstaja osem vidikov, ki opisujejo naravo značaja: moški, znanja, naročanje, Nature, Beast, uničenje, kaos in dezintegracije.

BiteFight spletno igro je tako imenovana področja - kristalne krogle, ki lahko začasno izboljšati stvari. Učinek deluje na vsak kos opreme, ampak če spremembo orožja v sferi akcijskega bo učinek deluje na novem orožju. S pomočjo nekaterih območjih lahko dostopate talent.

Igrajte igro na spletu lahko BiteFight z nakupom premium račun (status Lord of Shadows). Zaradi tega statusa:

1) ne bo oglaševanje medijev tretjih oseb;

2) Za aktivacijo boste prejeli dnevno zlato pristojbine;

3) Dvakrat regeneracija akcijskih točk;

4), 50% več akcijskih točk;

5) Napredno iskanje nasprotniki;

6) lov Statistics;

7) Dodatne napitek 100% vračilo zdravja;

8) Posamezne slike znakov (spremeniti spol, barvo kože in oči, pa tudi mnoge druge. itd )

[9] _0_) 5 dodatnih map za vaše sistemska sporočila.

Igraj BiteFight različne stvari, ki jih lahko kupite v igri valute: Zlato (osnovna valuta) in ignitsit / kristalov (dodatna valutna za to, mimogrede, lahko kupite status Gospodarja senc, 14 days/15 ignitsita). Ignitsity je mogoče kupiti za "prave".

Če imate željo, da spremenite dirka je to mogoče storiti s pomočjo Stone reinkarnacijo (samodejno zapusti svoj klan, in če ste ustvarjalec klana, bo treba zavrniti). Kupi ta kamen lahko ignitsitov 50.

Vsi ukrepi, vključno z bojem zgodi v igri z uporabo posebnih polja z besedilom igro. Igralci ne vplivajo na potek dogodkov v igri, so vsi rezultati izračunajo samodejno in prikaže na zaslonu.

Pri pridelavi hrane in zlata (se lahko uporablja za črpanje znanja in spretnosti ter izboljšati njihovo leglo), boste morali iti na lov

Manhunt - tukaj boste morali teči okoli iščejo ljudi, da bi dobili želeno izkušnjo, zlato in rudarstvo;

Lov na nasprotni dirko - tukaj boste morali napasti igralce na drugi dirki, kjer je zmagovalec dobil zlato in izkušenj ter za izgubo - samo izgubili zlato.

Igrajte igro na spletu BiteFight, zaslužek igra valutnih potrebne stvari in spretnosti lahko v teh krajih

Pokopališče - Lahko pošljete vaš lik za delo na čas od 1 do 8 ur, za zlato in izkušenj

Cave - tukaj lahko boriti demoni, od 10 do 30 minut (z premium račun - od 5 do 15 minut), ki se odšteje od časa lova

Trg - tukaj lahko dajo svoje stvari v prodajo in jih kupili od ostalih igralcev (to je edini način za prenos stvari v igri). Za ponujanje v prodajo želite plačati malo zlato

Tavern - tukaj si lahko prizadevanje, enega od 4 ravneh (lahka, srednje težkih in strokovnih).

BiteFight Game 1. Okraj ima veliko zanimivih lastnosti. Na primer: lahko igrate v BiteFight komuniciranje z drugimi igralci, ki uporabljajo forum, če pa želite razširiti svoje sposobnosti, se lahko pridružite klan ali ustvarite svoje.

Na splošno velja, igra je vredna pozornosti in registracija BiteFight bo odprl vrata v svojem svetu!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more