Zaznamki

Bioshock Infinite

Alternativna imena: Bioshock Infinite, bioshok

Game Bioshock Infinity je zelo zanimivo računalniške igre. Ukrepi v tej igri so prva oseba. To je zasnovan z elementi znanstvene fantastike in Steampunk.

Prenos Bioshock neskončnost, kar lahko na uradni spletni strani igre, pred vložitvijo administratorji mestu aplikacije. Naložite Bioshock Infinite lahko samo odrasle ljudi, ki živijo na nekaterih področjih našega planeta.

Si lahko pro igro Bioshock Infinite video spletne igre. V videih se lahko seznanijo z vsemi značilnostmi igre: Črke, igralnost, in drugih zanimivih dejstev o igri.

Igra Bioshock Infinite Igrate lahko naslednje znake:

1. Booker DeWitt je protagonist v igri. Zgleda 38 let nič, belec. To samo po sebi ni družaben značaj. On je predstavljal na eni strani tatoo - simbol «» AD. Začetnice svojo ljubljeno hčerko. On mora plačati vse dolgove iger na srečo. Če želite to narediti, se mora poslati v Kolumbijo, da bi našli skrivnostno dekle, katerega ime je Elizabeth.

.

2 Elizabeth - to je dekle dvajset. Ona ima nadnaravne sposobnosti. Ona je bila ugrabljena in zaprli v stolp "Jagnje" v Kolumbiji. Elizabeth ščiti posebna krilati stroj Nightingale. Zelo hitro dojema vse okoli sebe, ker že dalj časa v svojem življenju preživel zaprt. Elizabeth je zelo dobro branje ženska. Njene sanje - da se bo v Pariz. Na koncu spozna, da je hči Booker.

3. Zachary Hale Comstock je antagonist igre. Bil je ustanovitelj in samooklicani vodja lepi Columbia. Njegov vzdevek - prerok. Na koncu ubije protagonist.

4. Nightingale - to je 30 - foot mobilne klimatske mehanska birdlike stroj. Varuje Elizabeth. Nightingale pride šele, ko sliši posebno melodijo piščali. Kot rezultat, Nightingale umre, je točen čas in kraj ni znan.

5. Daisy Fitzroy je temnopolt ameriško igro. Ona je vodja upornikov organizacije "glas ljudstva". Med igro, ki jo potrebuje junaka, da se jim zagotovi orožje, in v zameno dobil balon. Ji ubijanje Elizabeth.

6. Cornelius Slate je parcela znak. Pred tem je delal z glavnega junaka. Zdaj se je želel za moč povzročil upor. Kot so si ga zamislili glavni lik v igri mu bo zahtevalo eno stvar. Na koncu se je moral odločiti: pustite Cornelius živo ali ubili.

7. Jeremiah Fink je eden od najbolj bogatih in vplivnih ljudi iz Kolumbije. Bil je ustanovitelj "Finca tovarni." Daisy Fitzroy ga je ustrelil v času upora.

8. Robert in Rosalind Lutece - sta dve zelo skrivnosten lik. So organizirali obisk mesta DeWitt.

Game Bioshock Infinite ima ogromno število različnih uganke in zanimivostmi:

- Lahko najdete dodatne točke;

- Protagonist naredi 122-krat toliko kot Elizabeth;

- Skriti komplet kartuš.

V igro Bioshock Infinite računalniku, boste izvedeli, kako moraš biti iznajdljivi.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more