Zaznamki

Velika kmečka zgodba

Alternativna imena:

Big Farm Story je vznemirljiva kmečka igra. Igra ima nenavadno lepo grafiko v slogu risanke. Glasba je dobro izbrana, vsi liki so dobro zvočni. V igri morate kmetovati.

Ko začnete igrati Big Farm Story, boste opravili kratko vadnico, v kateri se boste pod vodstvom svojega dedka naučili sejati korenje, skrbeti za gredice in žeti. Nadaljnji ukrepi bodo potekali mnogo let po tej epizodi.

Pred nadaljevanjem boste imeli možnost izbrati spol, videz in ime glavnega lika. Ko opravite te formalnosti, se ponovno odpravite na že znano kmetijo. Ko prispete na kraj, ugotovite, da je območje preplavil orkan in prinesel veliko uničenja. Ko slišite krike na pomoč, najdete osebo, ki se je zataknila za različne smeti. Po skrbnem pogledu naokoli poiščite primerno vejo, da ga osvobodite. Izkazalo se je, da je to vaš prijatelj iz otroštva in je bil tukaj, da bi dal ključ hiše, ki vam jo je dal dedek. Bliži se noč, zato je bolje, da ne oklevate, vzemite ključ in pojdite spat. Na žalost je hišo poškodoval orkan, vendar se da dokaj hitro popraviti. Končno lezite v posteljo in tako se zaključi dan vašega prihoda na kmetijo.

Naslednji dan boste imeli veliko opravkov:

  • Očistite območje kmetije ostankov orkana.
  • Predelajte in posadite gredice s korenčkom tako, da vnaprej kupite semena v lokalni trgovini. Pri tem vam bodo zelo pomagale izkušnje, pridobljene v prvi sceni vadnice.
  • Popravi vodnjak.
  • Okrasite svojo spalnico v hiši s pomočjo okrasnih predmetov, pridobljenih med izvajanjem nalog.

V vseh teh zadevah in ne samo vam bo pomagal prijatelj iz otroštva. Povedal vam bo, v kakšnem vrstnem redu je treba opraviti naloge. Njegova pomoč vam bo vedno znova prišla prav. Težko bi sam ugotovil vse zapletenosti igre.

Pozneje boste v igri našli veliko več razburljivih dejavnosti:

  1. Potrebujete nekaj ljubkih hišnih ljubljenčkov, da vam ne bo dolgčas
  2. Ribe z majhnega pomola v bližini
  3. Gradite delavnice in majhne tovarne
  4. Izboljšajte hišo in jo naredite bolj udobno s spremembo pohištva in notranje opreme

Prodajte izdelke, pridelane na kmetiji, v lokalni trgovini, kar je zelo priročno, saj izdelkov ni treba nositi daleč.

Sčasoma, ko se kmetija razvija, boste spoznali veliko novih ljudi. Vsak od njih vam bo pomagal izboljšati kmetijo in vam dal različne naloge.

razvijalcev je naredilo vse, da vam ni treba dolgčas. Posodobitve se pogosto izdajo in igri se doda nova vsebina.

Igra očara, zato je med igranjem bolje občasno pogledati na uro. Liki so zelo srčkani in naloge so zabavne.

Brezplačen prenos

Big Farm Story na PC žal ne bo deloval. Igro lahko kupite na portalu Steam ali na uradni spletni strani.

Začnite igrati zdaj in si odpočijte od vsakdanjih skrbi v prijetni družbi in uživajte v tej čudoviti igri!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more