Zaznamki

Battlefield: Bad Company

Alternativna imena: Battlefield: Bad Company, Battlefield Bad Company, battlfild

Game Battlefield : Bad podjetja - taktične multiplayer prva oseba, strelec, tie zgodbo, ki se odvija v fiktivni državi nekje v Vzhodni Evropi. Stvaritelj tega linijo izdelkov - podjetja DICE , in založnik aktov Electronic Arts . Uporabnik bo moral sodelovati v sporu med ZDA in Rusijo. Vi se prevažajo v svet, razvrščene po vrsti peskovniku, v katerem se vse spremeni, odvisno od situacije. Bojišče se nenehno spreminja, silijo igralce, da uporabljajo različne taktike za zmago. Ko vodijo igro in pred vašimi očmi odvrtelo slike Battlefield : Bad podjetja video, bo poudarek 222. bataljon, sestavljen iz kaznivih dejanj in drugih fantov, ki vse, kar je v tem življenjskem oskrbe. Ta bataljon znano kot " Bad Družba ». Ko na fante bojiščih strmoglavilo, in so spoznali, da so ne le boj z ruskimi vojaki, in se ukvarjajo s plačanci. Eden od predstavnikov zgoraj v Batalha sovražnika borec v žepu zlatu. To pomeni, da najemniki za svoje delo ne dobijo denarja, in žlahtno kovino. Po razmišljanju o nepričakovanem odkritju Preston "Karma" Marlowe, Samuel "narednik" D. Radford George Gordon "HEG" Haggard in Terrence "sladko" Sweetwater (222 fantov th Bataljon) je prišel do zaključka, da to dejstvo v svojo korist. Ker na ta način lahko enostavno gotovine! Porabi poželenje bogastva, se odločijo, da deluje. Da ne bi zamudili te zanimiv dogodke in da bi neposredni udeleženec v vsem, kar se dogaja, morate samo Bad podjetja download.

Nastavite igro na računalniku in prost dostop, da ni težko. Poleg tega Battlefield : Bad Družba Sistemske zahteve zelo zvest in ne bo ovira. Vsakdo lahko uživajo igranja, ki ugaja veliko njenih funkcij. Oglejmo si podrobneje. Bad podjetja Igra se ponaša take prednosti: modern motor Frostbite, zagotavlja interaktivno in uničujočedekorirane sveta (na primer eksplozijo v hiši propadi in postane nemogoče skriti pred kroglami), fascinantna zgodba, v kateri se ustrezno pozornost posameznemu podjetju, kot tudi vsebinsko utemeljeno multiplayer. No, seveda, taktična komponenta, ki omogoča vaša dejanja smiselna, ni nespametno. In igralci bodo cenili bogato arzenal. Ti bodo na voljo zelo različni Weapon Battlefield : Bad podjetja . Vendar to ni popoln seznam. Ne morem narediti v vojni in brez tehnologije. In taki primeri so CAV patruljni čoln in enako na voljo vsem strankam. Potem ko je začela boje, ste res prepričani, kako bogata in raznolika BF Bad podjetja .

Pohitite Battlefield : Bad podjetja prenesi, da v celoti uživajo igranja in druženja z drugimi uporabniki! Zakaj dolgčas, ko se lahko zabavate na polno? Prijetne izkušnje!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more