Zaznamki

Battlefield 2

Alternativna imena: Battlefield 2 Battlefield 2, BF, BF

Game Battlefield 2 je zanimivo taktično igro omrežje. Igra podpira tudi igro vlog in strateške elemente.

Battlefield 2 igri si lahko prenesete iz uradne strani igre, če ste imeli polnih osemnajst let. Naložite BF2, kar lahko le po predhodno predložiti vašo zahtevo.

Si lahko ogledate video posnetek Battlefield 2, v katerem ste popolnoma seznanjeni z vsemi značilnostmi igre: igranja, razredov v igri in druge značilnosti igre.

V Battlefield 2 igri lahko igrate naslednje razrede v igri:

1. Saboteur. V tem razredu je enostavno. Specializiral se je predvsem v uničevalnih dejavnosti Behind Enemy Lines, na primer, eksplozija strateških objektov. Za ta namen pet univerzalna nadzorovanih stroškov. Ti stroški se lahko uporablja za oklepna vozila.

.

2 Ostrostrelec. Prav tako je zelo enostavno razred. Za ta razred je glavni cilj iztrebljanje sovražne pehote na dolge razdalje.

3. Napad. Ta razred je težka. Napad je zelo primerna za prevajanje boje s sovražne pehote v različnih razdaljah.

4. Podpora. Ta razred je težka. Njen glavni cilj je, da pokriva zavezniki iz udaru iz brzostrelke, kakor tudi jim priskrbi streliva.

5. Tehnike. Ta razred je eden pljuč. Tehniki so specializirani za popravilo opremo (v neposrednem stiku) in objekti (mostovi in ​​strateške predmeti).

6. Medic. Razred lahka so zdravniki. V tem razredu je mogoče zdraviti ranjene vojake.

7. Metalec. Ta razred se nanaša na hudega tipa. Grenade metalci so na splošno uničiti sovražnika cisterne na velike razdalje.

V igri Battlefield 2 orožja imajo absolutno vsak Razred

1. Saboteur: utišani pištolo, nož, kratek karabin, ročne granate in eksploziv.

.

2 Sniper: ostrostrelska puška, nož, pištolo z dušilcem zvoka, granate in protipehotnih min.

3. Assault: jurišne puške z raketometom, pištolo, nožem in dimno bombo.

4. Podpora: mitraljez, pištola, univerzalni nož in granate. Poleg tega ta razred ima skoraj neskončno količino streliva različnih vrst orožja.

5. Tehnik: puško, nož, edinstvena pištolo, ročne granate in mine anti-tank. Tehnik ima ključ, s katerim lahko deaktivirati, rudnikih in popravilo opreme.

6. Medic: assault rifle, pištolo, nož, ročne granate. Medic ima komplet prve pomoči. To dviguje nivo zdravje vašega lika in pomaga druge znake. Poleg tega ima defibrilator. Ta naprava pomaga umirajoče zaveznike, vendar z njo lahko ubil sovražnike.

7. Metalca: Protutenkovski raketni sistem, kot tudi pištolo, strojnico in nož.

V igri Battlefield 2 pc lahko spremenite orožje v določenih bojnih vrstah.

BF2 igra ima ogromno število vozil

1) bojnimi helikopterji.

2) lovski bombniki.

3) Fighters.

4) oklepne.

5) transportni helikopterji.