Zaznamki

Luda Online

Alternativna imena: Luda

Luda Online Game - Ruski namizni računalnik različica igre s kartami. Postopen TCG ponorijo na spletu je potrebno igralce strateškega razmišljanja in spretnosti. Spretno izslediti fantazije kartica bo navdušil domišljijo in zanimiv proces v celoti držite vaše pozornosti od prvih minutah.

Luda Online Igra je možna tudi pri nizki moči računalnika. Benefit igre obdavčitvijo na sistemske zahteve:
- Sistem Windows 2000/XP/Vista;
- 256 MB RAM;
- Procesor: Celeron 400, Intel Pentium 400, AMD Sempron;
- Internetna povezava (nizka poraba pasovne širine).

Igrajte igro na spletu ponorijo lahko, download igre stranko in opravili postopek registracije. Pridružite se v igri ponorijo na spletu je, kot sledi:
1) Vpišite e-mail;
2) izumiti gesla;
3) uvedla vzdevek;
4) Opredeliti besedo;
5) Put kljukico, da se strinjate z licenčno pogodbo.

Po Luda onlan registracijo minilo, začenši novinec dobi krova 30 kartic. Luda Online Igra je razdeljena na faze (igra sama). Udeleženci izmenično igranje. Zemljevidi imajo lastnosti, kot so vožnja, letenje, ukrepanje, napad, življenje.

Pretok - to je premik map na celicah, v katere konvencionalna bojišču. Smer gibanja lahko gor, dol ali desno in levo. Diagonal gibanje nemogoče. Prav tako ne morete spremeniti kartic v mestih.
Flying - funkcija zemljevidov, ki po uvodnem poti na sekundarnem območju. So negibno, vendar lahko napad na vsakogar.
Akcijski - uporabo te kartice med ste na vrsti. Zdaj kartica je že zaprt in med tem seveda ne bo na voljo.
Attack zadaja rane v bistvu sovražnik, če ta nima ustrezne zaščite.
Vsaka kartica ima določeno število življenj. Po njihovi uporabi priti ven iz bojišča na pokopališče.

Bitka nasprotniki bo trajal tako dolgo, dokler ne bodo vsa bitja propade eden od igralcev. Ko boste napadli, si lahko hit, da imenuje zagovornika, ali uporabljajo iste nenadno dejanje.

Luda Online igra zahteva urediti kartic na bojišču v treh vrsticah. 1. vrsta - so bojevniki, ki so namenjeni, da ne zamudite sovražnika v zadnjem delu, so 2. oblika vrstica šibka lokostrelci in bitja, ki lahko udari po območju in v 3. vrsti dajejo gibala lokostrelci in čarovniki. Bojišče, kjer je glavni stvari v igri ena od igralnih con. Vendar pa obstajajo področja, kot so krova, dodatno sedenja in že omenjenega pokopališča. Na palubi so kartice, ki jih niste sprejeli za oblikovanje nenavezanost za določeno bitko. Mimogrede, stojala za en obrat 15 kartic, medtem ko ostali še naprej v nedogled. V sekundarnem področju so terena in letečih bitij. No, pokopališče - zavetišče mrtve kartice.

Luda Online registracija izda za vas le minimalno kartico. Vendar pa omejeni jim trajno nemogoče samo. Način za nakup nove kartice - kupi ojačevalci (Set je sestavljen iz 7-naključnih kartice). V ta namen morate igro valuto - oz. Oz lahko kupite v realnem uporabo WebMoney, Yandex. Denar, bančne kartice ali drugih razpoložljivih metod.
Igrajte igro ponorijo na spletu, je zanimiva z nasprotnikom, katere sile so približno enaki vašim. Če želite to narediti, je obsežen sistem ravneh znakov. Vaša raven poveča z dvigom dvoboj oceno. Več dobrih igralcev premagati, višji rating. Res, da raven igre ni prizadeta. Torej izravnavanje je na presoji, ni potrebe.

Če ste na srečo človek, prednosti v igri ne bodo predstavljale vašo pozornost. Pridružite se razburljivi svet kartic in sodelujejo v različnih quests, klan vojn in turnirjev. Prisotnost v igri okoli 900 pošasti bo za vas prijetno presenečenje. Konec koncev, tudi, ko je izbira neomejena! Začetek igre je prav zdaj, in ne pozabite, da je razvoj odvisen predvsem od sebe!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more