Zaznamki

Luda

Alternativna imena: Luda, Berserker

Game Berserker - to je igra za ljubitelje Vikingov z vlogo načinu! Z dodatnim velik zemljevid in veliko načinov za rast igro Berserker vas navdušil s svojo lepo in zelo zapletenem izvajanju. Razvoj znakov se izvede s široko paleto možnosti, in jo lahko preprosto najde način, ki vam najbolj ustreza.

V igri Berserker lahko uporabite grobo silo, agilnost dodge udarcev, vzdržljivosti, da bi dobili boljše, ali obveščevalnih podatkov, za uporabo starodavne runski moč, se bo gradil lik, ki ga je zares všeč! Raziščite prostranost Midgarda skozi zelene planjave, gostih gozdov in gora, polna nevarnosti v Berserker spletu . V vsaki vasi, boste dobili novo orožje, oklep in spretnosti! Vikingi so bili vedno povezani z bojem, isto stvar, boste opazovali v igri Luda.

Dejansko je ta spletna igra boste odkrili v razburljivi svet nordijski mitologiji. Luda Igra vam bo predstavil Vikingov, eden od najmočnejših bojevnikov.

Pred igranjem Berserker , preverite, ali vaš računalnik izpolnjuje sistemske zahteve, kot so: frekvenca procesorja - 2GHz, 1GB RAM, grafična kartica - 128 MB. Pridružite se v igri Berserker ne bo trajalo veliko časa in enostaven:

1.                   Na glavni strani izberite postavko "registracija";

. 2                   Enter

3.                   Prosimo, vnesite veljaven e-mail;

4.                   Vnesite varno geslo,

5.                   Izberite "registracija" in Berserker registracija je končana.

Ob prihodu na strežniku, boste morali vzeti sekiro in šel za izpolnitev pošasti in druge akterje, da bodo postopne in sprva začnemo z različnimi kategorijami iger, na primer, taverno, depozit, trgovca, v areni. Ni vedno lahko razumeti, kako Vikingi najdejo svojo pot v Berserker spletu . Na srečo, sistem za klepetanje v "realnem času", vam daje priložnost, da postavi vprašanja z drugimi igralci.

Skills karakter Berserker spletu , bo še naprej razvijala tudi strategijo, ki temelji brskalnika igro, ki vam omogoča, da izberete enega od štirih enako pomembnih sposobnosti: moč, agilnost in izboljšanje značilnosti Vikingov, na primer, povečanje moči vam omogoča, da naredite več škode.

Potem boste morali opremiti orožja in predmete za vaš značaj. Kaj je impresivna o tem brskalnikom, je dejstvo, da Berserker ima igra več možnosti opreme, vredne pravega MMORPG, kot so Diablo ali WOW. Mi lahko res dal našo Viking čelado, ogrlica, prstani vseh vrst, ali ščit. Ne smemo pozabiti na klasično orožje, oklep, čevlji, itd itd V Berserker spletu .

Druga prednost za spretnosti znakov so. Jim bo omogočilo, da odkleniti orožje ali boj z določeno specializacijo v igri Berserker . Kljub temu je zelo pomemben vidik je razvoj strateške narave. Obstajajo 4 sekcije Berserker spletu : "orožje", kjer boste lahko nadgradite orožje in bonuse, kot tudi ščitniki, "zaščita" vam daje priložnost, da nosijo najboljši oklep, najboljše škornji, "taktika" lahko odklenete Arena, prinese več zlata ali zmanjšanje delovne misije časa, "Ornament" vam daje priložnost, da nosite prstane in ogrlice bonus.

Boste Berserker play in zavedaš, da ima vsaka stavba v vasi Viking svoj pomen. Restavracija - gostje, obrti - na delo, arena PvP - za borbo, itd

Berserker igra je spletna igra, z akcijo in razburljivih dogodivščin, kot tudi delo v neprijaznem okolju. Berserker spletu vam bo dala priložnost, da uživajo odlično grafiko, tako uspešen, da bi bilo vzdušje Vikingi v vsakem od nas, da so razvijalci želeli, da nam poveste brez njega !