Zaznamki

Space bitk

Alternativna imena: Battlespace

Bojna vesoljska na spletu - je brezplačna vojaška strategija brskalnik, ki temelji na spletu igra, ki vas bo prišel v tuje svetove in neskončno prostranstvo galaksij.
... Serija neuspešnih poskusih prinesel naš planet katastrofalno izgubo življenja in 2240 je bilo leto, ko je bilo človeštvo na robu izumrtja. Čas je, da shranite stanje je bilo zelo malo in vsi nekako bivalni planeti šel ladje z naseljenci ...

Registracija space bitk v igri je preprosta in vključuje polnjenje področjih, kot so:
• Prijava
• Geslo
• E-mail

Naslednja bodo mogli izbrati planetarni sistem in dejansko sam planet, ki bo za svoje ljudi prebivališča. Trenutno je na voljo v igri dveh svetov, je Beta in Gamma, so z veseljem vzeli v svoje roke.

Igraj spletne bitkah prostora tako zanimive, da preklopite na drugo igračo ne želite.
Moraš zgraditi sončne elektrarne, kovinsko mino, kristal in devterij, ki bi bili potrebni za letenje v vesoljske ladje in prostor za rastline. Gradnji laboratorij, se boste naučili novih vesoljskih tehnologij, ki vam omogočajo, da še naprej ustvarjajo močne motorje za vesoljske ladje in razvoj infrastrukture vašem planetu. Poleg tega boste morali graditi različne trgovine in tovarne za proizvodnjo robotov. Z vsem tem, si lahko zgradite ladjedelnico, v kateri bo mogoče graditi vesoljske ladje in različne zaščitne strukture.

Online igre space bitk bo priložnost ne samo za razvoj njihove infrastrukture, temveč tudi za sodelovanje z vohunjenjem in napadi na njene sosede in vzdrževanje vesoljske bitke.

Play vesoljskih bitkah mentorji vam bo pomagal, če imate potrebo po takšni pomoči. Kakšen je pomen takšne pomoči, dejstvo je, da lahko med igro na novi igralci doživeli različna vprašanja, ki jih je mogoče nastaviti tako, da greste na tekmo klepetu. Če nekdo strinja, da deluje kot vaš mentor in pomoč v zgodnji fazi, da se ukvarjajo z vsemi vprašanji, ki nastajajo na vaši strani, bo vaše plačilo mentor za takšno pomoč igrati bonuse. Zato sta se obe strani s takšno sodelovanje vsak po svoje.

Space bitk online igre, razen mentorjev, ki ponujajo dodatno pomoč tako-imenovane "uradniki". Ne smemo zamenjevati z mentorji! Častniki vam bo pomagal hitro dosegli stopnjo razvoja z izboljšanjem nekatere značilnosti (na primer povečanje moči motorja ladje ali za povečanje produktivnosti rudnikov). Za bo ta pomoč morali plačati kuidami (to v igri valuti).
Se Kuidy lahko kupil za pravi denar (WebMoney, SMS, neposredna plačila) ali s pridobivanjem novih igralcev. Za lahko kuidy kupiti nekaj stvari in zabava prednosti.

V kuidov v spletni igri ima Bojna vesoljska druge valute - krediti. Lahko zaslužiti kredite, ki jih sodeluje pri odpravah, ki se ukvarjajo s trgovino ali dokončanje quests. Ta valuta se v glavnem uporablja za izračun med igralci.

Igrajte igro na spletu vesoljske bitke, gradnjo svojega imperija, si čisto sam, in si lahko ustvarite svoje zavezništvo in jo vodijo. Če želite, se lahko pridružite obstoječi zavezništvo, vendar je treba vedeti, kaj zavezništev niso statični, so nenehno v vojni z nekom in da miru, napad in obrambo.

Rad bi povedal nekaj besed o tem, kako so bitk v tej igri: bitko sam kot tak, ne, on je v obliki poročila o igralnih operacije (tj., kaj je kdo naredil).

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more