Zaznamki

Bitke za Glory 2

Alternativna imena: Bitka za slavo 2

Če privlači in fascinira svetovno vojno, če v svojem resničnem življenju ne boste nikoli dobili, da sodelujejo v bojih velikih (in želim), bodo spletne igre Bitke za Glory 2 odpre pred vami svetovno vojno s svojimi odlik in slabosti.

, Da igrajo igro Battles za slavo 2 spletu, boste morali računalnik, ki izpolnjuje naslednje sistemske zahteve: Pentium 4 2. 0 Ghz, RAM 512 MB Grafična kartica: NVIDIA GeForceFX 5700 ali ATI Radeon 9600, približno 9 GB prostora na trdem disku, in internetna povezava. Se strinjam zahteve so majhne.

Registracija Bitke za Glory 2 je zelo preprosta. Prosim, pojdite v meni za hiter začetek, prenesite in namestite odjemalec in Patch (posebne programe, ki vam bo pomagal izogniti vse vrste napak). Nato ustvarite svoj račun - misliš iz imena igro in jo vnesite v ustrezno polje spodaj vnesite geslo in e-poštni naslov. V bil sklep, da se registrirajo v igri Battles za slavo 2 končan, pojdite na vaš poštni predal in sledite povezavi. Bitke za Glory 2 spletno registracijo je bila uspešna in zdaj lahko začnete igro. Vodijo stranko, vnesite ime računa (ali uporabniško ime) in geslo, ustvarite nov značaj in začnete uživati ​​v igri.

Game Bitke za slavo 2 online vas popelje v svet tridimenzionalne bojišču, kjer je vaš cilj basic - to je zaseg ozemlja v daljšem sporov med strankama, saj je zelo veliko maso virov v igri prihaja samo iz zasedenih ozemelj. Prednost Bitke za Glory 2 spletu, je socialna komponenta v igri. Kaj to pomeni? V igri lahko postanete član enega od petih dirk, ki imajo posebne značilnosti in poklicev. Race so daleč drug od drugega in so nenehno v vojni, tako da je razmerje v zelo močni dirki.

To je zabavno igrati igre na spletu Battles for Glory 2, lahko povečate uvrstitev svoje rase s povečanjem števila predstavnikov in širitev na zasedenih ozemljih. Preizkusite svoje vodstvene sposobnosti - kot uspeh vaše rase je odvisna od uspešnosti njenih voditeljev, ki boste postali. Toda kaj je voditelj brez pomočnikov - lahko imenuje tri pomočnike (Archons), ki bo opravljal svoje naloge.

Bitke za Glory 2 online igre je ključni objekti v mestu, kar predstavlja tri nadzorovano mobilne Outpost do pobiranja davkov od ozemelj. Med igro boste oblegali mesto, vendar ne pozabite, da se uniči glavno mesto zastavo, kar potrebujete, da tudi odpravila oznake sekundarne, ki se nahajajo v mestu. Bodite mesto ni tako enostavno - toda vaša spretno taktično razmišljanje vam bo pomagal.

Kako uspešno in brez težav igral Battles for Glory 2, kako zmagati - Odgovor je preprost: zbrati čim več predmetov, kot prej, saj vsebuje velike količine starih sil, ki bodo pomagali povečati svojo hitrost dirke, fizično in magično moč in zaščito, natančnost in spretnost, in še več. Pomembno je, da se spomnimo, več imaš artefakte, močnejši je njihov učinek. Artefakte ne izgubijo.

Lahko ustvarite ceh in zajem trdnjavo, odkrivanje dodatnih sposobnosti in spretnosti. S svojo arsenal trdnjave, lahko ustvarite različne zavezništev z drugimi lastniki utrdb.

Bitke za Glory 2 je enostavno igrati in razburljivo. Bitke v polnem obsegu in obleganja, različnih ras z multifunkcijskimi znakov vam bo dala nenavadno živahni čustva in občutke.

Game Bitka za slavo 2. Potrebno je veliko zabave!