Zaznamki

Battlemons

Alternativna imena: Battlemons

Game Battlemons - je brezplačna spletna igra razvil Nemško podjetje Crenetic GmbH. Igralci gojijo baby-pošast Brus svoje znanje in , nato pa jih pošljite boj proti [_2_ ] druge pošasti za njegove velike dosežke in nagrade pošastna bitko igro.
Igrajte igro Battlemons bo razburljivo, saj boste v risanka svet , v katerem živijo [pošasti _1_] človeške lastnosti. Vam bo všeč, da poskrbi borbe med pošasti Gorljivi spalnih pošasti, kot tudi vzgoja otroci!

Pred predvajanjem Battlemons, preverite, ali vaš računalnik izpolnjuje sistemske zahteve, kot so: frekvenca procesorja - 2 GHz, 1 GB spomina, grafična kartica - 128MB. Registracija Battlemons ne bo veliko svojega časa in enostaven:

1. Na glavni strani izberite element « Igraj za brez »;

.

2 Poimenujete svoj značaj;

3. Vnesite varno geslo in ga ponovi

4. Prosimo, vnesite veljaven e-mail;

5. Izberite « Submit ".

Horde skrivnostna bitja so zadnja stvar astronavti pričakujejo, da bodo našli [ _1_] obdan v džungli planetu. Battlemons spletu vam predstavim sladko, na prvi pogled, otroške živali, ki so real bojnih vozil . Kljub temu, da je mir do ljudi , vendar so pošasti sposobni spremenil v divji [_1_ ] borci v boju , ko izpolnjujejo drug član svoje vrste v igri Battlemons . Battlemons Igra je zanimiva, ker lahko mirne in usposabljanje pošasti .
Game Battlemons ponuja igralca, da sprejme vlogo trener pošasti in začnete igro s jajce, iz katerega pojavi poleg pošasti . Vsak vzgojiti zveryushek je svoje edinstvene lastnosti. Small Prizefighters , na primer ne preveč težko, da raste - to šele je treba nahraniti in skrb poučevati Battlemons spletu . Boste skozi več faz otroka do odraslih da . Kasneje v igri bitki pošastnega vam bodo na voljo izpeljati novo skalne pošasti, ki uporabljajo drugi dve iste vrste, pa tudi Trgovina potomci na trgu.

Igralci Battlemons spletu opravljajo dolga Village , ker tukaj je stabilna , kjer pošasti lahko regenerira vlaka v telovadnici. Obiščete lahko tudi na trg , kjer so vsi igralci Battlemons spletu lahko kupite napoj do začasno poveča silo in obveščevalne pošasti. V Battlemons igra je nepredvidljiva, saj Arena mali bojevniki končno spoznala v boj. Zmage na Trener in spretnosti , svoje sposobnosti napada. Spletna igra Battlemons samodejno zagotavlja, da vsak predvajalnik ustreza vreden nasprotnik. Za zmago boste prejeli zlato kovanci in slava. Monstrous bitko igro lahko ponudimo tudi iskanje artefaktov in jajca pošasti!

Imate veliko priložnost za poživilo luštna in barve pošast ga naučiti [_1_ ] boj zanimive bitke arena.
Igrajte igro Battlemons je tako zabavno, saj boste potovali barvita in gay svet stripi in izkusili vse vrste [ _2_] Adventure z lastnem pošast! Na poti si ustreza neštete druge male živali in lahko postane resnična neodvisen trener [ _1_] pošast Battlemons spletu .
Za to naučil svojega hišnega ljubljenčka, da postane pravi borec, vendar ne pozabite na dobro počutje vaših hišnih pošast v bitki pošastni igri!
Game Battlemons obljublja zanimive, zabavne in pisane bitke!

Igranjem brezplačne v igri Ogromno battle dobiš možnost in skrb prinese [ _2_] sam pošast, boj pošasti in drugi akterji pojdite na pisanih dogodivščin fascinanten svet Battlemons spletu !

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more