Zaznamki

BattleKnight

Alternativna imena: BattleKnight

BattleKnight na spletu - je brskalnik igra vlog (MMORPG), z zgodovinsko zgodbo, ki pripoveduje zgodbo o vitezih in gradovih, plemenito Paladin in brezobzirno roparji ...

Online igre BattleKnight zahteva nobenega odjemalca namestitev in iger na voljo v skoraj vsakem brskalniku. Vse, kar potrebujete, da začnete igro, to Matična BattleKnight: na glavni strani, prijavnico, izberite (če ste začetnik), "Jaz sem nov tukaj" in vnesite ime v polje, e-mail, geslom. Nato izberite strežnik in sprejeti skladnosti s pravili igre. Po tem, kliknite na "play" in na tej igri Registracija BattleKnight končal.

Greš v igro, Owl (NPC) predlaga, da opravijo usposabljanje v nekaj quests za izvajanje katerega bo dano nekaj nagrad v obliki igralne valute in nekaj stvari. BattleKnight Igra ima spletu v igri valute - srebrno in rubini.

Na primarni ravni v igri, vaš lik dobi naziv - pripravnik.

Odpiranje menija zavihek »karakter«, izberite avatar njegovega značaja. Tukaj si lahko ogledate lastnosti:

Moč - močnejši od junaka, več škode lahko povzročijo,

Bistrosti / Build - višje lik junaka, več svoje življenjske točk in hitrejše okrevanje;

Luck - raven sreče junaka, vplivajo na zmožnost, da bi dobili kritično stavke, kot tudi število izropali srebra

Art Attack - višje orožje spretnost junaka, več bo imel priložnost za zadetek sovražnika;

Art of Defense - bolje lik, ki se upravlja s svojim ščitom, manj škode, ki jo bo prejel.

Poleg teh lastnosti, pa še vedno

  • Rešilni točk
  • Karma
  • Škoda
  • Armour
  • Hit priložnost in zaščita

Igrajte igro na spletu lahko BattleKnight ob službo kot roboti, kot so varnostno ograjo, terensko delo, izdajstvo. Tukaj je načrtovana šele akcijski junak, ki neposredno sodelujejo v njih, ne bodo sprejete. Čas izvršitve 1 do 8 ur. Plačilo - Silver in zavedanje karme.

, Bo odvisno od stopnje junaka lahko izbirate orožje in oklep, napitkov in rune, ki jih je mogoče kupiti z izkoriščenimi srebrnikov iz trgovcev, kovačev in Alkimist na trgu. Raven dostignuv10, lahko kupite konja.

Igrajte igro na spletu BattleKnight lahko z napadi na roparje, pomoč dobre ljudi ali obratno, na drugo z roparji. Odvisno od te izbire, karma junak postane pozitiven ali negativen

Light Force (pozitivno) karma : Zaščita predniki Svetloba moč regeneracije, angelska krila, ščit mistik, Mystic Citadel.

Dark sile (negativna) karma : Dark Force, Curse, Shadow of Darkness, kick kisline Creek smrtno oklep s trni.

Vsak igralec v tej igri, da dobi svojo posest, ki se lahko izboljšala, odvisno od materialnih možnosti. Za pravi denar lahko kupite premium račun, ki daje veliko prednosti in priložnosti v igri.

, Da pridobijo izkušnje, nova znanja in spretnosti in igralni denar (srebro in rubini), bo junak morali opraviti različne naloge, in sodelovati v bitkah z drugimi igralci.

BattleKnight online igra turnir je arena, kjer lahko izberete svojo najljubšo vrsto boja:

  • Kraljeva turnir
  • Duel
  • Call
  • Tournament
  • Joust

Game imeet12 misije, in vsaka misija ima več lokacij. Obstaja skupina misij, ki jih lahko sprejmejo v Taverni.

Lahko igrati BattleKnight bi jih kupil v trgovini sami ali Sat Skakun

Satelit - Dog, Squire, Kitty,

Mounts - The Black Horse, bela Unicorn, Črna Unicorn, Črna vojna Bear.

V BattleKnight lahko igrajo združena v odredbi, da zagotovi podporo za tekmo med igralci. Korespondenca med igralci, da je funkcija "Sporočila".

Ta igra je velja za enega izmed najboljših v svojem žanru, obstaja veliko zanimivih funkcij, in lahko še vedno dolga zgodba, zato je bolje, da igrajo. Registracija BattleKnight bo odprl vrata za vas na tem zgodovinskem svetu!

 

BattleKnight spletu registracijo