Zaznamki

BattleKnight

Alternativna imena: BattleKnight

BattleKnight na spletu - je brskalnik igra vlog (MMORPG), z zgodovinsko zgodbo, ki pripoveduje zgodbo o vitezih in gradovih, plemenito Paladin in brezobzirno roparji ...

Online igre BattleKnight zahteva nobenega odjemalca namestitev in iger na voljo v skoraj vsakem brskalniku. Vse, kar potrebujete, da začnete igro, to Matična BattleKnight: na glavni strani, prijavnico, izberite (če ste začetnik), "Jaz sem nov tukaj" in vnesite ime v polje, e-mail, geslom. Nato izberite strežnik in sprejeti skladnosti s pravili igre. Po tem, kliknite na "play" in na tej igri Registracija BattleKnight končal.

Greš v igro, Owl (NPC) predlaga, da opravijo usposabljanje v nekaj quests za izvajanje katerega bo dano nekaj nagrad v obliki igralne valute in nekaj stvari. BattleKnight Igra ima spletu v igri valute - srebrno in rubini.

Na primarni ravni v igri, vaš lik dobi naziv - pripravnik.

Odpiranje menija zavihek »karakter«, izberite avatar njegovega značaja. Tukaj si lahko ogledate lastnosti:

Moč - močnejši od junaka, več škode lahko povzročijo,

Bistrosti / Build - višje lik junaka, več svoje življenjske točk in hitrejše okrevanje;

Luck - raven sreče junaka, vplivajo na zmožnost, da bi dobili kritično stavke, kot tudi število izropali srebra

Art Attack - višje orožje spretnost junaka, več bo imel priložnost za zadetek sovražnika;

Art of Defense - bolje lik, ki se upravlja s svojim ščitom, manj škode, ki jo bo prejel.

Poleg teh lastnosti, pa še vedno

  • Rešilni točk
  • Karma
  • Škoda
  • Armour
  • Hit priložnost in zaščita

Igrajte igro na spletu lahko BattleKnight ob službo kot roboti, kot so varnostno ograjo, terensko delo, izdajstvo. Tukaj je načrtovana šele akcijski junak, ki neposredno sodelujejo v njih, ne bodo sprejete. Čas izvršitve 1 do 8 ur. Plačilo - Silver in zavedanje karme.

, Bo odvisno od stopnje junaka lahko izbirate orožje in oklep, napitkov in rune, ki jih je mogoče kupiti z izkoriščenimi srebrnikov iz trgovcev, kovačev in Alkimist na trgu. Raven dostignuv10, lahko kupite konja.

Igrajte igro na spletu BattleKnight lahko z napadi na roparje, pomoč dobre ljudi ali obratno, na drugo z roparji. Odvisno od te izbire, karma junak postane pozitiven ali negativen

Light Force (pozitivno) karma : Zaščita predniki Svetloba moč regeneracije, angelska krila, ščit mistik, Mystic Citadel.

Dark sile (negativna) karma : Dark Force, Curse, Shadow of Darkness, kick kisline Creek smrtno oklep s trni.

Vsak igralec v tej igri, da dobi svojo posest, ki se lahko izboljšala, odvisno od materialnih možnosti. Za pravi denar lahko kupite premium račun, ki daje veliko prednosti in priložnosti v igri.

, Da pridobijo izkušnje, nova znanja in spretnosti in igralni denar (srebro in rubini), bo junak morali opraviti različne naloge, in sodelovati v bitkah z drugimi igralci.

BattleKnight online igra turnir je arena, kjer lahko izberete svojo najljubšo vrsto boja:

  • Kraljeva turnir
  • Duel
  • Call
  • Tournament
  • Joust

Game imeet12 misije, in vsaka misija ima več lokacij. Obstaja skupina misij, ki jih lahko sprejmejo v Taverni.

Lahko igrati BattleKnight bi jih kupil v trgovini sami ali Sat Skakun

Satelit - Dog, Squire, Kitty,

Mounts - The Black Horse, bela Unicorn, Črna Unicorn, Črna vojna Bear.

V BattleKnight lahko igrajo združena v odredbi, da zagotovi podporo za tekmo med igralci. Korespondenca med igralci, da je funkcija "Sporočila".

Ta igra je velja za enega izmed najboljših v svojem žanru, obstaja veliko zanimivih funkcij, in lahko še vedno dolga zgodba, zato je bolje, da igrajo. Registracija BattleKnight bo odprl vrata za vas na tem zgodovinskem svetu!