Zaznamki

Bitka za Graxia

Alternativna imena: Bitka za Graxia

Bitka za Graxia na spletu - brezplačna multiplayer igre v stilu akcijskega RTS s socialno postrani. Igra spominja na vse znane projekta DOTA. Razvijalci projektov Petroglyph igre so poskrbeli, da je bilo dobro razvito PVE in PvP sistem. Igralci pričakujejo zanimive boje med seboj in z igrami na srečo tekmovanju z računalniško inteligenco. Izbrali znak za sebe, boste lahko zaposli pri njenem razvoju in bo prišel čas, ko ni sovražnik boji. Povečanje ravni po ravni, boste postali močnejši in postopoma odpirati možnosti za igro. Služenje denarja za nakup opreme, ki se prodaja v lokalnih trgovinah, lahko celo kupujejo stvari, ki lahko bistveno spremenijo potek dogodkov v nekaterih kritičnih situacijah. Na primer, kompleti stolpov izterjave so drage, ampak kakšen učinek! Pridobil v bojih resne trenutke lahko preživite na drugačen način - za naložbe v nakup nesmrtna junaka. Uničijo več kot pošasti, s katerimi se srečujejo na poti, in odkrijte priložnosti! Verjemi v svoj moč in uspeh ni daleč!

Če se odločite, da postane stranka pustolovskimi aktivnostmi, boste morali Bitka za registracijo Graxia. V ta namen posebno obliko napolnjena. Tudi na uradni spletni strani si lahko naročnino na e-novice, vpišite svoj e-poštni naslov. Z ustvarjanjem uporabniškega računa, morate biti pripravljeni na to, da bi morala pravila projekta strinjajo. Preden začnete igrati Bitka za Graxia, bi bilo primerno, da preverite konfiguracijo računalnika. Navsezadnje igranja zahtevajo določene sistemske zahteve: Operacijski sistem Windows XP / Windows Vista / Windows 7, Intel Pentium 4 (2 GHz), grafično kartico z 256 MB video pomnilnika in podpira Shaders 2. 0, združljiva z DirectX 9. 0C zvočna kartica, 1,5 GB prostora na trdem disku in 1 GB RAM-a. Prisotnost teh parametrov zagotavljanje igranja brez glitches.

Torej, igra Bitka za Graxia - pomeni, da ves čas sodelujejo v krvavih bitk. Lahko ga začeli v korak. Ali, če želite, pojdite vadbo. Ko ste izbrali sami znak, dogodki, ne bo vas čaka. Mimogrede, danes lahko izbirate med več kot deset različnih likov. Medtem ko se razvijalci še naprej ukvarjala s tem vprašanjem, in kmalu bo na voljo za nove junake. Stopite na čarobno mesto, morate premagati številne pošasti in se ne bojijo za izziv druge akterje. Zmaga prinese koristi v obliki kovancev. Poleg tega vam bodo zaračunali izkušnje. Mimogrede, je za povedati o določeni bitki za Graxia spletu. Tukaj za ubijanje nevtralne straši, boste dobili veliko več izkušenj kot zmagi nad sovražnika osnove. Uničenje straši, stolpi in junaki nasprotnik vodi do višjih ravneh. To se šteje kot prva vrsta krvavitve - v boju. Druga vrsta je odvisna od zmag in izgub, zlasti znakovnih med igro.

Game Battle for Graxia dokaj preprosta za razumevanje. Brez nepotrebnih posladek, in vmesnik je intuitiven. Lahko zlahka dobili v upravljanje in postal junak, da bi en podvig za drugo. To je svet, kjer je vse na svojem mestu in se nimaš česa bati, da je presenečen na prostornih lokacijah. Neločljivo zasnova igre minimalizma se ne uporablja, ker domišljija razvijalcev ne dela - sploh ne! Vse to je narejeno za vaše udobje in enostaven način. Pravzaprav to, kar želite najbolj? To je pravica, se sprostite!

Obstaja še ena stvar, ki bo razveselila uporabnike. Socialna komponenta igre je tako razvit, da komunicirajo drug z drugim v tem virtualnem svetu - je običajna stvar. Si lahko ogledate profile drugih akterjev pokažejo svoje junake, da bi našli svoje prave prijatelje, ustvarite celoten prostor za druženje. In vse to se dogaja v prijetnem vzdušju lahkoto! Uživajte v tem in ustvaril to igro. Prijetna izkušnja in dobra volja!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more