Zaznamki

Battlefleet Gothic

Alternativna imena:

Battlefleet Gothic vesoljska strateška igra v realnem času. Pokrajine vesolja so zaradi odlične kakovosti grafike videti očarljive. Igro posodijo profesionalni igralci, glasba pa ustvarja nepopisno vzdušje odprtega prostora.

Igra je nenavadna v tem, da so se razvijalci pri ustvarjanju zgledovali po družabni igri. Najpogosteje so RPG ustvarjeni na podlagi družabnih iger, vendar v tem primeru imate strategijo v realnem času.

V igri se bodo štiri rase nepomirljivih sovražnikov združile v vesoljskih bitkah neverjetnega obsega.

Te dirke se imenujejo:

  • Kaos
  • Imperium
  • Eldar
  • Orke

Mnogi bodo zanimivi prisotni v vesoljski strategiji dirk, ki bi bile bolj primerne v kakšni domišljiji. Morda je pred vami ustanovitelj žanra vesoljske fantazije.

Vsaka od ras ima tradicionalno svoje značilnosti, prednosti in slabosti ter svojo moralo.

Pod vašim nadzorom bo ogromna vesoljska flota, vendar to ne pomeni, da vam ni na voljo podroben nadzor nad vsako posamezno ladjo te armade.

Flota se ne bo pojavila sama, najprej jo morate ustvariti tako, da za to nastavite parametre vsake ladje. Te nastavitve odklenejo edinstvene veščine med bojem. Spretnosti so odvisne tudi od kapitanov, ki nadzorujejo ladje, in celo od spretnosti posadke. Z vsako bitko bodo vaši ljudje postajali bolj izkušeni in spretnejši.

Na moč flote najbolj vplivajo

Legendarne veščine, ki se jih je najtežje naučiti, vendar se jih sčasoma nabere kar nekaj. V pristanišču Mau je mogoče izboljšati in se naučiti spretnosti.

V tej igri boste našli akcijo s čudovito napisano zgodbo. Zgodba se odvija med dvanajsto črno križarsko vojno. V tem obdobju se je na prostranstvih galaksije odvijala gotska vojna, ki je zahtevala mnoga življenja. Stranki v spopadu sta bila Imperij in Abadon Uničevalec. Sile kaosa so nenadoma napadle planete imperija in to je povzročilo bitke. Vojna je trajala dolgih dvajset let. Vzeli vas bodo v času največje stopnjevanja sovražnosti.

Kako se bo vojna končala, je odvisno od vas. Stopite na stran dobrega ali pomagajte zlu zmagati.

Ko se naveličaš samega igranja, lahko preizkusiš način za več igralcev in igraš skupaj s tremi drugimi igralci, ki predstavljajo različne frakcije.

Poleg kooperativnega načina obstaja tudi način PvP, kjer boste dobili priložnost tekmovati z vojsko prijatelja ali katerega koli drugega igralca na internetu.

Zvezdni zemljevid se vsakič znova generira, število različic vojnih ladij pa je na stotine. Zahvaljujoč tem funkcijam je mogoče Battlefleet Gothic igrati dolgo časa in vedno znova sodelovati v dvobojih.

Battlefleet Gothic brezplačno prenesete na PC, žal ne bo delovalo. Za nakup obiščite uradno spletno mesto za razvijalce ali igro kupite na Steamu.

Začnite igrati zdaj, da se popeljete v svet družabne igre, poustvarjene na osebnem računalniku, imenovane Games Workshop!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more