Zaznamki

Battle dawn

Alternativna imena: Battle dawn

Game BattleDawn - je igra, ki temelji na javno politiko in izdelave. Vaš cilj - da se sčasoma postala najmočnejša vodja ali postanejo del največjega in najbolj zavezništvo. Moraš se naučiti uporabljati diplomacijo vojaških sredstev, da bi upravičili njihovo željo po absolutni moči v BattleDawn spletu . Kmalu boste ugotovili, da lahko veličino mogoče doseči le s timskim delom. Lahko boste igrali igro BattleDawn in postal vrhovni vladar?

Pred igranjem BattleDawn , preverite, ali vaš računalnik izpolnjuje minimalne sistemske zahteve, kot so: frekvenca procesorja - 2 GHz, 1 GB spomina, grafična kartica - 128 MB.

Pridružite se v igri BattleDawn ne bo veliko svojega časa in enostaven:

1. Na glavni strani, izberite postavko "Start Game", nato pa "novi igralec";

. 2 Izberite Peace: Mars, Zemlja in Fantasy ter BattleDawn registracija je končana.

Na prvi pogled ta igra je podobna MMORTS . Ta igra je strategija, ki temelji na vrsti. Lahko počneš karkoli hočeš s svojim enotami strukturo, če želite, temveč zato, da za vas, da ste napredovali BattleDawn spletu , je potrebno, da se premaknete naprej. Ta sistem vam daje manevrski prostor pri določanju osnove obrambe in protinapad.

Lahko BattleDawn igrajo in postavite eno glavno oporišče, in nato zgraditi manjšo postojanko okoli za posodobitev in prevoz. Gates se lahko uporablja tudi za ustvarjanje stvari, kot silažo in radarski stolpi. Vsaka od teh struktur BattleDawn spletu določa svoje edinstvene sposobnosti in strateške prednosti. Igralci so sposobni nadgraditi in graditi večje in boljše strukture za podporo vaše glavno mesto. Te strukture BattleDawn spletu lahko zagotovi s stvarmi, zlata, in vas pripelje do energetske izboljšave. Potrebna je vsaka struktura zgraditi močno vojsko.

Če imate bazo v BattleDawn spletu , potem je dobro, da je močnejši in močnejši sovražnik. Kot je za enote, ki so na voljo za gradbišča igre BattleDawn pohvali, da obstaja skupno 27 enot, ki so na voljo za uporabo. V igri ste sposobni ustvariti vojaka, avto ali katero koli drugo vozilo. Obstaja 27 možnih kombinacij orožja in sposobnosti v igri BattleDawn .

Game BattleDawn ne daje raznolikost razpoložljivih sil v igri. Strategija nima zanimive enote, ki dejansko cveti od drugih iger. Da, lahko zgradiš raketni silosi in jih uporabiti kot orožje moči v BattleDawn spletu , vendar bi bilo lepo videti malo več raznolikosti v najpogostejših enot. Igra je dobro uravnotežen, sistem daje igralec nekaj časa, da se pripravijo na napad. Drug pomemben vidik igre BattleDawn je vohun. Spy je zelo pomembno, ko imaš sredstva in strukture, da ustvari nekaj. Spy je uspelo prodreti v sovražnikovo bazo, in ugotoviti, kaj zaščita bi imeli vzpostavljene v igri BattleDawn . To vam omogoča, da ustvarite učinkovito delovno silo, ki bi lahko zlahka uničiti, tj k se ne bodo pripravljeni.

Na splošno divjadi BattleDawn - je priložnostno igro. Nima dovolj kosov opreme in dejanski čas, porabljen v igri. To daje igralec BattleDawn spletu zmerna količina nastavitev enot (roster igralnih enot), kakor tudi strukturne nadgradnje za vaše mesta in glavnih postojank. Na žalost pa igre BattleDawn ne bo vam veliko vizualnega vidika stvari. Ta igra je primerna za igralce z prostega časa in oster um za oblikovanje strategij.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more