Zaznamki

Batman: Arkham Asylum

Alternativna imena: Batman: Arkham Asylum

Igra Batman: Arkham Asylum je bila ena izmed najpomembnejših projektov modernosti. Stripovski junaki fond po vsem svetu. O njih je znano na vseh koncih sveta. Zelo razumen in racionalen način za izvajanje več iger linije z stripovskih junakov igrala ustrelil kar nekaj priljubljenih filmov. Batman - znameniti "junak svojega časa", tako da mnogi igralci, ni bilo dvoma, da je kmalu po zgodbe o Votchmena Spiderman in razvijalci prevzamejo Dark Knight.

Prva stvar, ki skoči ven na vas, ko vstopite v ABatman: Arkham Asylum PC - ogromno število viden na vsakem vogalu kapi-jailers. Ta močna rastatuirovannye fantje so impresivne mišice in velike pesti, da ne prezirom, da se uniči favorita ljudi - junak Batman. V rokah pogumnih in nato izkaže ogromne kose ventilov, transformatorjev in drugih Izumi, ki lahko povzročijo resno škodo.

Preden začnete z igro, pa še Batman: Arkham Asylum prenesete, da do danes ni problem. Glavna stvar, da je lastnik dobre hitrosti interneta in najti torrent - vse skozi 10-15 minut igranja za vas, da se šteje odprta. Pred vami so nepopisno lepoto bojev in bitk. Nostrum Slow-Motion videti v igri lahko zelo koristno in daje edinstveno in barvito spektakularno igro.

In tu se zdi, da v Batman: Arkham Asylum ne bo igral tako zabavno, kot bi rad - na koncu je vse bojev in bitk je mogoče videti v vseh drugih računalniške igre, ampak iz Batmana bi rad, da bi dobili kaj kaj resnejšega. Vas opozori, ko so za prihodnost, vse vaše želje, ampak malo kasneje.

Nekaj ​​minut po začetku igranja, boste razumeli, da je igre Batman Arkham Asylum za vas pripravili veliko presenečenj. Namesto tega predvidljive nadaljevanje barvita, vendar dolgčas bitke, so igralci soočajo s čudovitim razvoj ploskve. Dogodki so tu spreminjajo z zavidljivo hitrostjo. Igra se bo sestal elemente mnogih žanrov, toda vse to bo videti zelo zanimivo in pomembno. Igralci, ki so že uspeli preizkusiti projekta trditev, da je nekaj bolj ekološka jih niti sanjati ni bilo potrebno.

Pravkar si morate prenesti Batman Arkham azil, da vidite, kako najljubši junak ljudska vzpenja stene prezračevalnih jaškov in komaj opazna sovražnik straši od zadaj. Hkrati ideja človeštva v celoti prenaša - Batman, predvsem pošten vojak. Odlično grafiko in kul zvok dodati le olje na ogenj, to je ustvariti pravo vzdušje. Vam bo dala dober igranja in design - vse uravnoteženo in zanimivo.

Če želite, da vidiš vse vrline projekta, se prepričajte, da pregleda Batman: Arkham Asylum video prikolico, ki podrobno opisuje vse prednosti igranja.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more