Zaznamki

Battles

Alternativna imena: Battles

Spletna igra Battle - brezplačna spletna igra, ki je na voljo v številnih socialnih mrež. Na primer, lahko vstopijo skozi Facebook ali VKontakte. Do danes je ocena igre Vkontakte Igra se 20. mesto in ga obišče vsak dan več kot 50.000 igralci. 3d strelec online bitke s funky roboti v glavni vlogi. Ste za zbiranje, upravljanje in popravila, če je to potrebno, da se veselite v svojih zmag. Ta projekt spominja multiplayer dolgo znano igro Quake3. In če bi moral igrati zadnji, boste razumeli kaj mislim. Veselo grafiko risanke in posebni učinki popolnoma prijetno razpoloženje spodbuja napredovanje in zanimiv pištolo precej hitro zaostrili. Začeli igrati v bitki, boste kmalu spoznali, da ne morejo, da se odcepijo.

Seveda, boste morali registrirati v igri bitk, v katerem si dovolite, da vaše ime, naslov elektronske pošte, ustvarite geslo in vnesite uporabniško ime. Z ustvarjanjem uporabniškega računa, morate odkljukati polje, da se spomnite, in se strinjam s pogoji spletnih bitk. Registracija bitke bo imel zanimivo igro v vašem primernejšem času iz skoraj vseh minimalnih računalnik parametrih:

  • Operacijski sistem Windows
  • 2GHz
  • 2 GB RAM-a
  • Ne manj kot 13SI prostora na trdem disku
  • Grafična kartica
  • Internetna povezava
  • Najnovejša različica Unity Web Player

Nato, s prijavo na vaši strani, lahko preprosto prenesete igro.

Kartami, so sobe tematskih otroško in prostor, od koder je prišla naša luštna roboti. Lahko greš na različnih krajih, in sicer igrati na zemljevidih ​​s funky imeni, kot so "škatle", "city na mizi", "Pit", "The Two Towers", "platforma 17", "platforma ZERO» , in drugi.

Igraj spletne bitke igri si lahko v načinu za enega igralca, ali v skupini, skupaj s svojim najboljšim prijateljem. Poskusite svojo roko, na primer, v "Capture sladkarije", "King of the Mountain" ali "ukaz je ukaz." Med prehodom tipkaš izkušenj (vymerivaetsya odstotkov) in si prislužite sponke (v igri valuti). Z novimi posodobitvami posnetke zdaj zaračunavajo tudi za dejstvo, da ste se uporabljajo na dan obiska razburljivo igro. Poleg tega, igra ponuja takšne bitke načine zaslužka posnetkov: povabili prijatelje k ​​igri, povečanje ravni igre, za nakup glasov.

Roboti v igri so sestavljeni iz delov, vsak s svojo funkcijo. Torej robot roko zasnovan za napad na noge, da ga hitrost, vodja povečuje stopnjo približevanja desni gumb miške, se jopiče, namenjene za zaščito in baterije - to je najbolj potrebno za življenjske energije. Lahko ustvarite edinstven robot in stalno izboljšujejo svoje sposobnosti.

Kot je za orožje, Batla igre predlaga uporabo teh vrst, avtomatsko pištolo, raketomet, plazme, elektromagnetni, laser. Na voljo granate padejo v šrapnelnega, dima in omamljanje. Ne pozabite na tako različnih oklep in je potreben kit. V bližnji prihodnosti, uprava obljublja posodobitve so flamethrowers in min.

Doseganje 4. stopnjo, lahko vas prosimo, da se pridružijo klan (50 posnetkov), ali pa ustvarite svoje (250 posnetkov). Trenutna ocena izmed klanov - velika spodbuda, da bi poskušali združiti in kako lahko uspešno igrajo bitk. Močni igralci bodo v prvi vrstici na prednostnem seznamu, in povsem zasluženo ponosna na svoje dosežke.

Vse v igri 20 stopenj. Jih vse dokončanje od začetka do konca in uživajte v čudovitih funkcij v igri na ta način, se lahko o tem pogovorite s svojim prijateljem na forumu. Vi ste samo čakajo na pozitivno izkušnjo! To samo še želijo najti skupni jezik z roboti! Srečno!