Zaznamki

Banana Wars

Alternativna imena: Banana Wars

Banana Wars (Banana Wars na spletu) - zabavno spletno igro v stilu "voynushki."

Če želite postati diktator banana republika, banana vojne online igre - za vas! Lahko pripelje drzno pas plačanci in razbojnikov sodelujejo pri razburljivih bitk in zanimivih misij in različnih turnirjih.

To online igra Banana Wars ne zahteva vnaprejšnje namestitve, ga lahko predvajate na katerem koli računalniku, kjer imate dostop do interneta. To ne bo veliko prostora, tako da se igra Banana Wars lahko igrate tudi na počasnejši stroji. Začeti igrati, morate le registrirati v igro Banana Wars.

Pridružite Banana Wars je naslednji: na strani igre, pod registracijo, vpišite svoje uporabniško ime (vzdevek) - ime, s katerim se bo imenovala v igro, izberite svoj spol. Nato vnesite E-Mail (e-poštni naslov, na katerega boste prejeli potrdilo o registraciji), izberite ime države, v kateri živite, dvakrat vnesite geslo in kliknite "Sign Up". Sedaj lahko začnete igrati igre na spletu Banana Wars.

Na začetku igre boste dobili svoje roke na vodu plačanci in bodo morali iti skozi "School of Young diktator" - to je, opraviti nekaj preprostih nalog, ki vam bo pomagal, da bi začeli v igri.

Da bi ugotovili, kdo od igralcev hladnejših, boste morali, da sodelujejo na turnirjih.

Naslednja tekma - morate dobro dopolnilo obstoječo ekipo in gredo v bitko s skupino drugih igralcev in dobili zmago, denar in nekaj koristnega. Denar se lahko porabi za povečanje napajalno enoto, nakup novih enot (tj. za najem novih rekrutov za nakup novih vozil (džipi, trusti)), dopolnjujejo svoje pripomočke - to so elementi, ki povečujejo zmogljivosti enote za bojevanje, (pa ne sme biti daljše od treh mesecev na RUS). Potem, potem ko tehniko in prekajeno borce lahko znova pridružijo boju in igrajo na Banana Wars.

Je pa še ena značilnost - Banana Wars online igre ne predvideva za igralca, da vplivajo na potek bitke, tako da usmerite svojo ekipo v boj, in da vaše sodelovanje konča svoje enote storiti bitko s sovražne enote. Torej, v tej igri za zmago tisti, ki je bolje pripravljen, hitreje in bolj strma izboljšala svoje bojne enote, kot tudi tistih, ki so študirali sovražnika vojske.

Igra beleži zmag in izgub ter pridobil sloves, lahko premaknete na naslednjo stopnjo. Če želite premakniti na vsako novo raven, ki jo bo znova prosil, da opravljajo različne zanimive naloge. To lahko traja nekaj poskusov za njihovo izvršitev. Toda vsaka stopnja poveča vaše možnosti in bližje glavni cilj.

Z vsako novo raven poveča zmogljivosti svojo ekipo za bojevanje, obstajajo nove vrste enot z izboljšano zmogljivost, kar povečuje njihovo število.

Banana Wars online igre, kjer bitke na različnih ravneh, ki se razlikujejo v tem, kako bodo mnogi borci sodelovati v tej bitki in kolikokrat lahko razjahati svojo ekipo na bojišču. Na primer, na prvi stopnji, enota je sestavljena iz 5 enot, ki jih lahko pristanejo na bojišču le enkrat, in na ravni nad, lahko več deset enot, ti pa jih odložite večkrat. Mimogrede, šibke in močne ekipe v igri ne sekata, torej proti vaši ekipi bodo vedno stali ob strani vašega nasprotnika sil.

Igrate lahko igre na spletu Banana Wars in uživajte prijetne grafike očmi, humoren stil igre, veliko zanimivih in razburljivih delovnih mest turnirjev.

Če želite imeti zabavno prostega časa, potem je to igra za vas! Preprost in intuitiven nadzor nad igro, priložnost za igranje na katerem koli računalniku z dostopom do interneta (zahteva le enkratna registracija Banana vojne, ki traja le nekaj minut), vam omogočajo, da igrajo in komunicirajo z drugimi igralci.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more