Zaznamki

Avatarji: Age of Chaos

Alternativna imena: Avatarji, Avatar

Avatarji Game Review: Age of Chaos.

Svetovna Avatarji: Age of Chaos spletu je klasična fantazija vlog z vsemi značilnostmi igre. Obdobje kaosa igre vam bo dala zanimive gostje, zanimive turnirje, mini igre in uganke, ki zahtevajo logično razmišljanje. Ta brezplačna spletna igra je multiplayer, saj je neomejen dostop do sistemske zahteve previsoke. Če želite igrati Avatarji: Age of Chaos bo potrebno internetno povezavo, sistem Microsoft Windows 98SE/ME/2000/XP, Pentium 300 MHz, 128 MB RAM in grafična kartica združljiva z DirectX. Postanite družabnih iger Avatarji pomoč: Age of Chaos spletno registracijo. Game Client ni treba prenesti. Pridružite se v igri Avatars: Age of Chaos zahteva naslednje korake:

1) Uvod imena igralne lika;

2) Zapišite gesla in ponovna uvedba v naslednji vrstici;

3) E-pošta (e-mail);

4) Upoštevati je vaš dejanski datum rojstva;

5) Opomba besedo;

6) Uvedba prikazanih številk v ustreznem polju;

7) sprejetje sporazuma uporabniškega;

8) Potrditev skladnosti z zakonodajo igre;

9) S pritiskom register.

Registracija Avatarji: Age of Chaos je minilo, in ti so bili v zaprtih prostorih sveta. Ta habitatni nekdanji bogovi, zdaj Avatar, kraj postal zadnja trdnjava za umirajoče vesolju. Vstopite v igro, kot sami ustvariti edinstven značaj. Kasneje se igra Avatarji: Age of Chaos spletnih daje priložnost, da reinkarniral v višjo obliko. Voljo za vsako dirko njena najvišja oblika. Na primer, elf se ponovno rodil v angela ali vampir, demon ali Efreet gin in tako naprej.

Poglejmo pobliže znotraj igre dirke. Skupaj 7

- Ljudje,

- Vilini;

- Orki;

- Gnomes;

- Trolls;

- Dana;

- Demons.

Osebe v igri so najpogostejši dirka. Omejitve jim ni znano. Ta vsestranski pleme ima velik potencial za razvoj. Poleg tega ljudje enostavno naučiti.

Vilini - veličastna bitja z vitkimi telesi, ki imajo izredno okretnost. Natančnost Narava nam predstavniki te rase se šteje, najboljši tekmovalci. Vendar pa uporaba osi in Dubin za njih omejena.

Orki - neverjetno močni bojevniki, za katere borilna veščina je prirojena kakovost. Ponosni bitja spretno uporabiti svojo moč in omejitev pri uporabi loki in magijo uma jih ne ustavi.

Gnomes - Piemont rase poveljniki, ki so znani Moč oklep. Dostop do loki in čarobni svetlobi njimi je omejena, vendar pa ostali orožja imajo zelo spretno.

Trolls navdušil s svojo izredno velik. Legendarno vztrajni bitja s posebno spretnost - celjenje. Glede uporabe orožja, kopja, meči, loki in vseh čudežnih škrati so omejene.

Dana po sebi obremenjeni s črne magije in vampirizem. Vsi prebivalci sveta Avatars jih obravnava skeptically, lahko bi celo rekli, z veliko sovraštva. Te uvorotlivye bitja uporabe različnih vrst orožja. Omejena na njih le klubi.

Povzročena ogenj element ognjeni demoni imajo kožo in tako fizično in magično škodo na njih se zmanjša. Loki, samostreli, magija in luč razuma za to dirko je omejena, vendar se zdi, da ne moti o tem.

Avatarji: Age of Chaos lahko igrajo, pridobivajo izkušnje in razvoj znanj za namene ponovnega rojstva. Ta sposobnost je doseženo po uspešnem zaključku niza zahtevnih nalog in velja najvišja čast.

Kolektivni ukrepi online igra tudi ni zadnja. Pridružite klan - to pomeni, da postane član skupnosti igralcev, s katerimi je lažje prenašanje bremena dolga potovanja in osvojite krvave bitke.

Druga značilnost igre je prisotnost religij. Avatarji: Age of Chaos online igra omogoča vsakomur, ki želi, da se je poskusil kot boga. Organizacijski svojo vero, bi morali zbrati privržence iz resničnih igralcev. Več imajo, močnejši boga.

Osnova igre - dinamično v realnem času boj. Vendar ne boste porabili ves svoj čas samo za ta poklic. Po vsem, boste morali bolj misliti na način zaslužka. Obstajata dve vrsti valute: srebrna (game valuti) in zlata (kupili spletne igre za real). Zaslužite play denarja se lahko dajo na testu poti, ki sodelujejo na turnirjih in bitk, pritegniti nove igralce v igri, dešifriranja rokopise in delaš obrti. Izbira kariero je vaša! Odločiti, kaj je vaša duša. Igra ponuja sedem možnosti:

- Pathfinder (dobro podkovanega v odprtem podeželju, s čimer se učinkovito zbira sestavine za napoje in eliksiri)

- Killer (plačanec, ki se skriva v senci in napadih ubiti)

- Zdravilec (mogoče obnoviti svoje zdravje in za pomoč zaveznicam)

- Witcher (mogli upreti čare, za katere izrecno postavlja svoje spremembe telesa)

- Mercenary (način, da zaslužiti denar - magic in meč)

- Hunter (specializirane za redke vrste ujamejo pošasti)

- Raider (išče zaklad).

Igro Avatarji: Age of Chaos Online je potrebno, premika skozi ravni. Mimogrede, ko raven dobite tudi dohodek. Z vsako novo raven, boste bolj poglobili v igranja. Razburljivo igro dogodkov zajame tudi najbolj zahtevne igralce.

Začnite igrati igre na spletu Avatarji: Age of Chaos in sposobna, da se preveri tujost tega projekta. Bodite prepričani, da ne bi bilo treba biti razočaran! Lahko srečo ste izvedli najbolj ambiciozne načrte!

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more