Zaznamki

Avalon Heroes

Alternativna imena: Avalon Heroes

Avalon Heroes Online - brezplačna multiplayer igranje vlog v realnem času strategije z naročnikom. Združiti projekta RTS in RPG žanrov pojavil, ampak hvala NETA prostranost alaplaya. V igri svetu ste pričakovali veliko vročih dogodkov. Moraš se boriti z drugimi igralci, kot tudi legendarnih pošasti. Sistemske razburljivo obleganja, skupina epske bitke, soočenje ena na ena - vsi ti vizitka zabavne igre. Boste stali pred nalogo - da črpa svoj značaj, storiti vse, kar je mogoče, tako da je postal slaven nepremagljiv bojevnik, zbira denar za nakup močan predmetov, da bi svojo znamko v zgodovini sveta čarovniški. Od Avalon Heroes igrati z nižjega razreda, boste kmalu čutili, da lahko več kot biti del najetih vojakov. Prizadevanje za najvišji razred, imenovan Imperial Royal Guard - naravna in zagotovo boste dosegli želenega, če boste postali prizadevanja. Dokazati dobro kdor želi, da zavisti pogum in strateško mislih!

Prodre na barvitih lokacijah bo nezahtevne igre Avalon Heroes registracijo. Po ustvarite račun lahko prenesete odjemalca. Morate izpolniti obrazec, ki vključuje naslednja področja: uporabniško ime, geslo, ponovite geslo, vzdevek, e-poštni naslov, preverite e-poštni naslov, rojstni dan, spol, država. Nato v spustnem seznamu izbere, kje ste izvedeli za igro. Ob koncu registracije, označite okence potrditi, da niso proti pogovore z administracijo in sprejeti pogoje uporabe izdelka.

No, kaj sistemske zahteve? Vi, seveda, želim vedeti, če bo to namestiti Avalon Heroes spletu na vašem računalniku. Pred vami je seznam parametrov, ki so pomembni za razjasnitev tega vprašanja: Windows 2000 / XP / Vista, Procesor 800 Mhz P3; Video 3D 32 Mb, DirectX 9 kompatibilna. 0 c, RAM 512 Mb, 1 GB prostega prostora na trdem disku.

Primite igrati Avalon Heroes, se znajdete v sredi divja vojna. Dveh sprtih strani Oriens in Aeonia ne bi želeli priznati druga drugi. Lahko se pridružijo enega od njih in bodo neposredno sodelovale v vseh bitkah, ki se pojavljajo. V tej igri je dobra izbira načine, tako da boste lahko našli najbolj privlačna za vas osebno. Razmislite razpoložljive načine, da:

- Battle (Battle Mode) - bitka način za veliko število hkratnih igralcev. Ta bitka frakcije drug proti drugemu.

- Arena (Arena Mode) - se bojuje na zemljevidih ​​arenah, da sodeluje pri izvajanju ni odvrnila resničnih junakov.

- Adventure (Adventure Mode) - Način, v katerem igralec skupina 8 ljudi, ki bijejo vojno proti strašen šefi, z uporabo taktičnih vidikov vsakega udeleženca.

- Lobby - način, s katerim se lahko sprehajamo po mestu in se seznanili s predlogi drugih igralcev.

- Square (Plaza Mode) - ustvarjena za miren kraj predaha. To je tukaj, da ustvari novo ceh, posodobljene opreme in je čas za pogovor prijatelje.

Treba je povedati, naenkrat, da ima vsak način svoj taktični del. In kot pri vseh načinih je drugačen, boste morali nenehno iskati strateške odločitve. Torej, če bodo porazmyatsya možgane!

Game Avalon Heroes omogoča vzpon na slavo, postal pogumen junak, in dokazati svojo premoč. Na voljo vam bo vse, kar potrebujete - artefakte, dragocenosti, posebna oprema, bojne obleke. Glavna stvar, da bi poskušali spraviti vse v uporabi. Dobri orožje, pogumni srce in zanesljive zaveznice - je ključ do zmage! Ne zamudite priložnosti, da se hitro in zabavno preživeti svoj čas. Privlačno plot bo pustil nikogar ravnodušnega - boste našli veliko prijetnih doživetij! Uživajte v igri!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more