Zaznamki

Asura Online

Alternativna imena: Asura Online

Game Asura Online je masivno multiplayer igra vlog v žanru MMO , daje igralec možnost, da bi uničili horde pošasti v njem z eno od predstavljenih razredov. Pričetkom Asura O nline igrajo mnogi med vami spomnite stare in dobro znane linijo iger Blizzard - Diablo . Toda obstaja še več pristranskost na azijski motiv, in je od kitajskih razvijalcev iger jasno.

Za začetek igranje igre Asura spletu Računalnik mora biti take sistemske zahteve:

 • CPU frekvenco - 2. 8 Hz ali višja
 • RAM - vsaj 1 GB
 • Prostora na trdem disku - 5 GB
 • Povezava z internetom;
 • Klaviature;
 • Mouse.

Asura Spletna prijava začetni korak na poti k igri, za to morate:

  1. Obiščite uradno spletno stran Igra je Asura Online
  2. Registracija Shaven;
  3. Vnesite e-poštni naslov;
  4. Ustvari geslo (priporočeno Burn)
  5. Sprejmite licenčne pogodbe;
  6. Sledite tej povezavi prenos (download)
  7. Namestite in konfigurirajte odjemalca in ste pripravljeni uničiti horde pošasti.

Game Asura O nline brezplačen za vse uporabnike vseh držav. Veselim se nepozabno pustolovščino skozi svet Asura Online , cele horde pošasti različnih vrst iz Undead do fantastičnih zmajev. Da bi izenačili sovražnika vojske je igralec ponudil trenutno šest igro razredov:

 • Monkey
 • Goristro
 • Raksa
 • Izgnanstvu Boga
 • Fox Spirit
 • Dragonette.

Osupljiva grafika, živahno in v realnem svetu vse vas čakajo. Čudovit portret vremenskimi vplivi, dawn, dež, megla, sončni zahod, sonce blesk in zlovešč temačnost noči dal v igro Asura Online čudovito vzdušje.

Razburljivo PVP (igralec proti igralec) bitke zračno ladjo v formatu 2 vs 2. Ogromna množica uroke in sposobnosti za posamezni razred. Edinstvenost vsakega razreda je, da se lahko borijo na svoj način, da Naleteli na sovražnika od zadaj pokrov ali neposredno opravlja svojo glavo s sekiro ali urok na daljavo, ki bo verjetno udaril reveža. Ječe, racije, komunikacija z igralci v realnem času vse te čare se tukaj zbrali, jih lahko poberem samo navzgor.

Legendarni oprema, orožje, oklep fantastično olajšati življenje potoval po svetu Asura spletu , ki temelji na slavni Potovanje na zahod, ampak kot veliko iger iz Kitajske, svet resnično navdušuje in navdihuje interes. Mistična bitja, golems vrže na vas z velikimi kamnitimi balvani, ki plujejo hippogriffs in neraziskane kotičke magije vas čakajo v tej fantastični svet. Torej, če vam je všeč igre, kot so Diablo ali Titan Quest , potem si ne bi smela opraviti to mojstrovina kitajskega razvijalcev.

Vzbuditi zanimanje priporočam pregled prikolica za igro.

Lahko v Asura Online je brezplačna igra, ampak izdelke, ki jih želite kupiti več za denar.

Misliš, da boš že razumel, da igrajo igre na spletu Asura Online precej zanimivo in vredno. Torej, tukaj ste čakali.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more