Zaznamki

Assassins Creed: Brotherhood

Alternativna imena: Assassins Creed: Brotherhood, Assassin Creed, Assassin

Game Assassin Creed Brazerhud fantastična multiplayer igra francoskega podjetja Ubisoft Montreal, razvitega v žanru akcijske avanture. Časovno obdobje dogodkov je konec XV začetka XVI. Prizor Italije. Pogled tretje osebe. Popolna poteza traja 15 ur. Obstajajo enojni in multiplayer načini. Bistvo igranja je izvajanje številnih misij, vročih bitk z različnimi računalniškimi liki in resničnimi nasprotniki v obraz drugih uporabnikov. Na lokacijah igre potekajo boji med plemenitim morilcem Ezio Auditor da Firenze in templarji v Rimu. Vaši glavni nasprotniki bodo predstavniki klana Borgia. Zgodba se razvija v kronološkem okviru. Uporabniki imajo možnost ponovnega predvajanja zgodb. Zanimiv trenutek, ki se prenaša iz preteklosti v naših dneh in se nato vrne nazaj. Enkrat v naših dneh boste spoznali glavnega junaka tega obdobja - Desmonda Milesa, ki je našel način uporabe stroja Animus 2. 0 prebrati informacije o svojih prednikih in jih prenesti v preteklost. Toda glavni značaj zgodovinske linije je Ezio Auditor da Firenze. Poleg tega je veliko likov, med katerimi so tudi legendarne osebnosti, kot so Leonardo da Vinci, Niccolò Machiavelli ali Caterina Sforza. Z odločitvijo za prenos AssassinsCreed: Bratstvo, se lahko potopite v ozračje preteklih stoletij in naredite vrtoglavo potovanje, ki ga boste zapomnili po živahnih dogodivščinah.

Torej recimo igra AssassinsCreed: Bratstvo je pritegnilo vašo pozornost in bi radi izvedeli več o njej. Ker je ta projekt tretja igra serije Assassin's Creed, je smiselno razmisliti, kako se ta izdelek razlikuje od prejšnjih. Zgodba igre je nadaljevanje dogodkov izvirne različice. Nekatere spremembe so utrpele bojni sistem. Zdaj so bitke bolj dinamične in agresivni napadi so bolj dobrodošli kot poskusi sklenitve pogodbe. Ker je vaša politika pogosto žaljiva narava, je pametno sodelovati pri zaposlovanju in usposabljanju vojakov. Svoje morilce boste lahko postavili po vsem mestu in se učinkovito uprli pritisku sovražnikov, med katerimi so navadni vojaki, častniki, dodgerji, švicarski stražarji, strelci, navijači, razbojniki, gangsterji, hermetisti in volkovi moški. V arzenalu so spremembe. Od zdaj naprejAssassinsCreed: Bratstvo je oklep še bolj raznolik. Igralec lahko uporablja vse vrste orodij, ki pomagajo doseči njihove cilje. Otrovne pikado, padala, dvojna skrita rezila, skrite puške, napredna letala, stacionarne puške in mnoge druge stvari postanejo vaša improvizirana sredstva. Pomembno vlogo imajo posebne funkcije. Na primer, lahko vklopite vizijo orel in zelo hitro ocenite razmere na bojišču. AssassinsCreed: Videoposnetek bratovščine, ko vklopite pogled na orel, se spremeni takole: neželeni predmeti se združijo z ozadjem (ne več kot trn), sovražniki so prikazani z rdečo, zavezniki so modri, dragocenosti in zavetišča so označeni z belo, cilji naloge pa so rumeni. Tako imate možnost, da zlahka odkrijete neopazne predmete in ocenite taktično situacijo.

Opravljaš eno za drugo delo, zaslužiš denar za denar in se razvijaš. Z vsakim korakom postanete močnejši, bolje opremljeni in zato bolj samozavestni. Všeč vam bo vsestranskost igranja. Mimogrede, obstaja še en argument, zakaj bi morali prenesti igro AssassinsCreed: Bratstvo. Izberite stil igre in uporabite način, ki je bolj po okusu, pravica vsakega uporabnika. Igrate lahko sami ali poskusite več igralcev, ki imajo število osem. To so zaželeni, zapleteni zahtevani, zavezništvo, težko zavezništvo, umor, lov, spremstvo, lov za skrinje. Z eno besedo, ne dobite dolgčas! Pridružite se in se prepričajte sami!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more