Zaznamki

Assassins Creed 4: Črna zastava

Alternativna imena: Assassins Creed 4: Črna zastava

Assassins Creed 4: Črna zastava - najbolj atraktivna igra, v skladu s celo najbolj navdušeni kritiki modernosti. Vse specifikacije projekta izboljšala. Zdaj bo urnik postala bolj intenzivna, bolj realistične animacije, in parcela je še bolj zanimivo in napeto. Novi projekt se bo izvajal v celoti odprt svet, v katerem bo prišlo okoli 50 večjih mestih. Zdaj bodo igralci na voljo večjih mestih in vasicah ki jih lahko obiščete majevske ruševine, si oglejte na plantažah sladkorja in obiščite džunglo, obisk znanih pristanišč in neraziskane jame.

Game Assassin Creed 4 vas postavi v dneh piratstva. Vse Igra se odvija leta 1715 na Karibih. Zdaj pirati - prave mojstre ne le vodo, ampak tudi na terenu. Ti ljudje so spodbujanje svoje politike, ki temelji na pohlepu in krutosti. V pritličju, Lawless. V tem delu igre je glavni poudarek na plovbo, piratskih ladij, vodni bitki. Assassin Creed 4 nastavitve na vašem računalniku, lahko izbirate med različnimi vrstami ladij. Takoj po vstopu v projekt, da katera koli stranka bo na voljo za osebne ladji, ki se imenuje Galka. Njih in vam bo prvič igrati Assassins Creed 4 pc, da lahko spreminjate in razvoj v skladu s svojimi potrebami in zahtevami.

Novi del Assassin Creed bo na voljo tri glavne velika mesta

1. Havana.

.

2 Kingston.

3. Nessau.

Vaš lik bo lahko izbere svojo ekipo. Velika priložnost za igro Assassins Creed 4 vam omogoča, da uporabite poseben potapljaški zvon, ki omogoča podrobno študijo morskega dna raziskati razbitine. Vaš ladja bo mogel napasti tudi druge ladje in jih plen.

Kako sami prijavijo razvijalci, Assassin Creed 4 Black Flag - najbolj popolno različico igre. Glavni junak projekta bodo pogumni Edward Kenva. To je mlada pirat kapetan, ki je skozi svoje bojne spretnosti in poguma uspelo pridobiti spoštovanje drugih jadralce in pirati. Težko je verjeti, ampak celo Blackbeard izrazil spoštovanje do mladega pogumnega moža ... in potegnil v starodavni spor, ki mu grozi izginotje vse pirati zgrajena.

Če želite začeti igro, boste morali kupiti tipk za dostop in prenos Assassins Creed 4 na svoj računalnik. Vsi udeleženci projekta so veliko novih misij in nalog, za odpravo katerih bo bolj zabavno. Za razliko od prejšnjih projektov, četrti del še ni bila prevedena v ruski, vendar to dejstvo ne bi smel spraviti v zadrego - nadzor je enostaven za učenje na intuitivni ravni.

Ko si lahko prenesete Assassin Creed 4, boste videli, koliko nadzora igro izboljšati in poenostaviti. Na primer, lahko glavni junak lastnik dimnika nevidnost, ko je prepričan, da bi lahko bil v nevarnosti, in samo vzemi samodejno izklopi, ko je nevarnost mimo.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more