Zaznamki

Assassins Creed 2

Alternativna imena: Assassins Creed 2

Seveda, ni tak igralec, ki še ni slišal za tak super akcijski film kot igro Assassin Creed 2. Ta nadaljevanje priznanega projekta. Ustvarjalca drugem delu igre je še vedno družba «Ubisoft", in to je treba opozoriti, da so razvijalci uspelo znova ustvariti čudež, ki sprošča nič manj zanimivo in razburljivo igro. Če ste imeli za spopadanje s prvim delom Assassin, potem veste, o vseh prednostih projekta. Zasluga igra je res veliko: kul grafika, odlična igralnost, odlična zgodba. To je razlog, zakaj so mnogi igralci po vsem svetu nor o tem projektu in radi igrajo Assassin Creed 2.

Drugi del bo pomagalo vse ljubitelje tega akcijskega pustolovščina prehodu iz že seznanil ob in po Bližnjem vzhodu in v Italiji. Around - renesansa in križarske vojne. Novo igro z protagonist - mladenič Ezio Auditore da Firenze - prihaja iz premožne florentinski aristokratski družini. Ezio oče in bratje so izdali družinski prijatelj in obesili zaradi obtožb. Protagonist Assassins Creed 2 pc, pri čemer je besna, ubil izdajalca in prisiljeni v skrivanje z mamo in sestre svojega bratranca. Ezio je pripravljen, da sprejmejo maščevanje na vseh družinskih članov, ki je bil zameshena izdajstvo, ne pa je, da bo umaknil.

Assassins Creed 2 download pomaga protagonist za srečanje s številnimi izjemnimi posamezniki časa. Na primer, Ezio seznanjeni z vsemi štirimi člani Medici, videnje Leonardo da Vinci in Niccoloja Machiavelli, in med najhujšimi sovražniki Man bo nihče drug kot Francesco De 'Pazzi, Girolamo Savonarola, Rodrigo Borgia in drugih, manj znanih ljudi iz renesanse. Ezio bo raziskala kanalih Benetk in se seznanite z vsemi osnovnimi interesih vladajočih družin časa.

Preberi vse prednosti projekta, je mogoče videti na video prikolico Assassins Creed 2. Iz video, lahko vidite, da se bo v novi različici igre ne le ohraniti vse glavne značilnosti igre, najljubših igralcev v prvem delu, ampak tudi dodate popolnoma nove funkcije, ki bo zagotovo pritožba na igralce. Na primer, novo igro Assassins Creed 2 protagonist nagni sposobnosti za potapljanje in plavanje ter proces sodelovanja, se bo povečala možnost, da ugrabil orožja iz sovražnikove roke.

Če želite začeti igro, boste morali prenesti Assassin Creed 2 na vašem računalniku. Projekt popolnoma izraža vso veličino in elegantna, opisano obdobje. Igranje v drugem delu priznanega projekta, lahko občutite resnično svobodo. Dinamika igre vas ne bo pustil ravnodušne - vsak se pojavljajo na poti značaja, lahko dobite te ali druge možnosti.

Še igrati Assassins Creed 2 brezplačno in ne bi mogli voziti s projektom boste morali pridobiti. In naprej čaka stopnjo mladih morilcev - vaš junak, se naučijo, da sodelujejo v bojih in premikanje po ulicah tiho.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more