Zaznamki

ARGO

Alternativna imena: ARGO

Veliko iger poskušali oblikovati prihodnost, ki čaka naš svet po apokalipsi. ARGO Igra ponuja videti svet skozi prizmo magije. V skladu z razvijalci te različice igre, prihodnost vesolja ni brez magično posredovanje, čeprav so nekatere pozicije v tej igri Ultramoderan tehnologije in odkritja.

Govori o velikem poku in mutacij, ki povzročajo nastanek sveta z vidika dveh čudnih ljudi ...

Zakoni fantazijski žanr, igra ARGO nudi zelo slabo zgodovino. Bistvo je, da po katastrofi univerzalne lestvici človeštva preprosto prenehal obstajati kot razred in morphed v drugih ras. To sta dve glavni vrsti prihodnjih prebivalcev Zemlje. Prvi prebivalci - mirne svetlobnih bitij, ki častijo darove narave in njene lepote, poiskati harmonijo in da na splošno ni zelo prepoznati tehnološki napredek. Ti otroci narave v nasprotju z drugo dirko. Tukaj je vse zgrajeno na opremo, tehnologije in neusmiljenega pregonu napredka. Ta dirka je šel skozi univerzalno katastrofo v drobovju planeta, tako da iskanje večne harmonije tujca do njih. Vendar so častili znanstvene tehnologije in verjamejo v tisto, kar vaše roke in brez pomoči naravnih sil bo ustvarimo popoln svet. Tako je konflikt v slogu svetov fizikov proti piscev, v resnici, ponudbe

ARGO Online igre. Ki svetovi vas pritknete? Ker zdaj si ti na vrsti.

V ARGO Online registracijo, vam ne bo težav, če imate dostop do svetovnega spleta in e-poštni naslov. Vnesite ime ustrezne smeri svojega bodočega značaja, geslo, e-pošte - to je vse, da vas prosim za igro. Poleg tega bo vas pozove, kaj naj naredim.

Začnete igrati igre na spletu ARGO se lahko v eni od osmih obrti. Vaš lik je lahko pogumen branilec, pogumni bojevniki, zdrava pamet Adept Alchemist pametneje, neustrašen tamer mojstrsko Medic, Sniper, ali dobro namerjen-zviti saboterji. Imuniteta in zelo močne ročne razvijalci dali branilcev, Warriors in, žal, tudi saboterji. Ampak za ročno bojne sposobnosti, Nenavadno je, obdarjen zdravniki in Tamers. Oni katsti delo ne le z nekaj belih dihurjev, vendar prave pasme požaru živali. V zameno, Snipers, adepti in alkimisti - veliki ljubitelji strelnih bojev in se vključijo v boj z njimi, ne da bi preveč ob tej priložnosti doživeli igralci ne priporočam.

V ARGO lahko igrajo vse, ki radi nenehno zašel v težave in se boriti v različnih bitkah. So, mimogrede, je lahko več. Lahko greš na racije z drugimi igralci. Tako da se boste lahko seznanili z vsemi tistimi, ki, kot ste vi, živimo v miru Argo. Obiščete lahko različne dražbe. Od tam gredo srečne trgovce z zelo slabem ulovu, to je odličen način za dopolnitev svoje zaloge potrebnih stvari. In igre vam daje možnost, da izberejo, recimo, kolega igro. Ja, smo, seveda, o oddelkih. Jih lahko preprosto izberete - tehtanje vse svoje želje, dvigni eno, ki bo spremljal vaš lik celotno igro.

Ampak, če boste ujeli nasprotnika, boste v obliki nagradnih točk prejmejo nadomestilo. Ampak, če je smrt prehitela svoj lik, boste morali odšteti teh točk kot kazen. Žal, takšno je življenje. Zanimivo je, da v Agro ima eno smešno potezo - ena na ena bitka, v kateri nihče ne umre. Torej Duelists ne more razmišljati o stroških smrtno kazen za in se bori kot nič. Ni všeč značaj - dvoboj it!

Amateur tehnokratski življenje in želja po filozofsko sožitju z naravo, obstajata dve sprtih med skupino za razvoj tveganega in glede na igro, ne more vreči skupaj z besedo. Torej, tudi če ste prepričani, da želite povedati nekaj neprijetnega za sovražnika, ne bo deloval: to so pravila.

In končno na sporedu. To je zelo zanimivo in kontrastni. Tam se je razvila številne lokacije. Recimo, lahko sprehaja skozi jame z vrstniki in ječe, tam, vidiš, in boste našli kaj koristnega. V podzemnih objektov ideološke razvijalci skrite zaklade, kot so igralni denar. Ampak želimo, da bi našli, ne samo v igri valuto, temveč tudi, da bi našli najbolj pomemben zaklad - zabavna igra

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more