Zaznamki

ArcheBlade

Alternativna imena: ArcheBlade

ArcheBlade igra je multiplayer igra, ki je bil razvit s strani korejskih strokovnjakov. V ArcheBlade boš igral v tretji osebi.

V igri registracija ArcheBlade hitro. Registrirati v igri ArcheBlade, morate navesti:

1. Vaše uporabniško ime.

.

2 Napišite e-poštni naslov in geslo.

Igrajte igro ArcheBlade ki ste ga izbrali na strani boj drug proti drugemu.

Game Archeblade uporablja posebnih trikov in combo, ki ga , da bi našli arkadna igra z boj. Boste sodelovali tudi v ekipa igrati s strateškimi elementi.

V spletni igri lahko igrate ArcheBlade eden od desetih znakov zastopali:

1. Renoah Collintz - njeno neverjetno moč dojemanja prostora. Njena posebnost je, da bi ubil, čeprav, kot skavt Renoah Collintz pa se kaže več kot odlično.

.

2 Elika Bayer je temno elf. Ta ima v lasti zavarovalnico in drugih podjetij. Ona je obtožen ustvarja univerzalno orožje.

3. Gaspar la Velfanar - to spada v klan škratov. Spada cesarice priverzhenikam Darkness. Ta znak je bil sposoben napovedati svojo prihodnost.

4. Cezanne La Gatal - preden je bil tajni preiskovalec. On ima pooblastila črne magije. Njegov pravi obraz nihče ne bo videl, ker se je odločil, da spremenite svoj videz. Bil je tudi podrejen cesarico teme.

5. Elrath Nazaruth - živela v Kraljevini Vilini, ki ustvarjajo ljubezen in predanost. Ona ima močno magijo in je sovražnik cesarico teme.

6. Dan Mei je velikan bojevnik plemena. Bori se na strani cesarico teme, saj v težkih časih se je rešil plemena.

7. Tiac Thompson Jr Senior Splošno je sedmi ligi. Vedno spoštovanju zakonodaje in k razumnim odločitvam. Ampak, kljub temu, da je bil zelo nesramen in krut. Tiac Thompson Jr ve, magija in borilne veščine ima v lasti.

8. Dick megatonsko je poveljnik general Jean. Rodil se je s krvjo preklet, vendar kljub temu obljubil, da ustvarijo pravičnost v svetu.

9. Renny Rich'Lich je poveljnik general Odessa. Ta ima v lasti tudi magično moč magije in je učitelj v Odesi akademije. Njena verjamejo tudi vohuna.

10. Valle Estrada Draco Emperatore je pravnukinja General Dragons. Šteje se, priverzhenikom sedmi ligi. Zdaj je shirif.

Vsi ti znaki so edinstvene sposobnosti.

Igrate lahko igre ArcheBlade na spletu, če vaš sistem izpolnjuje naslednje zahteve:

1) Intel Core2 Duo 1,86 GHz - procesor.

2) 2 GB - RAM.

3) 2,5 GB - HDD.

Skupaj s svojimi prijatelji na spletni igri registrirajte ArcheBlade brezplačno dati Dobavni rok je še bolj zabavno.

Upoštevajte vse cilje na visoki ravni in s tem zaslužil uspeh v igri ArcheBlade. Vso srečo pri tem neverjetnem in razburljivih bojev!