Zaznamki

Anno 2070

Alternativna imena: Anno 2070, Anno 2070

Anno 2070 igra - Igra prihaja iz prihodnosti. Ta projekt nikoli ne počiva na lovorikah. Razvijalci te igre se nenehno izboljšuje svoje potomce, ustvarjanju več in več novih dodatkov, vključno s popravki napak, nove misije, nova delovna mesta, izboljšanih orožja, sposobnost za gradnjo nove stavbe in še veliko več. Sama igra je zelo hitro v uho strategijo na kakovost in lep - grafika je res neverjetno. Zabavno zgodbo in igranja ni pristojna več zbirali na monitorje igralci iz vseh koncev sveta.

Bodo igre Anno 2070 prenesejo na vas v prihodnosti - in sicer leta 2070. Globalna gladina morja se je znatno povečalo in uničili veliko večjih mestih po vsem svetu. Podnebne spremembe na planetu, zdaj pa je večina preostalih zemljišč na površini vode pravkar postala neprimerna za bivanje. Mnogi kritiki igre moral priznati najbolj uspešno strategijo za projekt, ki trenutno poteka. V zameno, Anno 2070 nudi udeležencem, ki se prevažajo v popolnoma nov svet, kjer je vsak korak ste pričakovali avanturo.

Da lahko igrate v Anno 2070 je uspešen, boste morali naučiti, kako zlahka pridobi vse potrebne vire, boste morali dokazati svoje sposobnosti pri pogajanjih in se naučite osnov trgovanja. Treba je omeniti, da je tekma izvaja najbolj vsestransko in celovito gospodarsko strategijo vseh, pred katerimi se je soočal. In tako si lahko zamislite, katera je ta projekt, si lahko ogledate za Anno 2070 video prikolici.

Če želite začeti igro, boste morali vnaprej kupiti tipk za dostop in prenos igre. Ker projekt je interaktivna, potem vam vnaprej pričakuje že tradicionalni postopek registracije. Danes play Anno 2070 ne more biti zastonj - igre najnižja cena - 220 $. Toda verjemite mi, da je ta projekt v celoti upravičuje svoje stroške. Ko dobiš ključev za dostop, lahko Anno 2070 prenesti in namestiti na računalnik, poleg vseh novinci na voljo brezplačno demo različico igre.

Dejstvo, da se trenutno ne igra prevedene v ruščino, eden ne bi smelo zmesti - Upravljanje je dokaj preprosta in jo lahko dobite na intuitivni ravni.

Ko ste sposobni prenesti Anno 2070, se bo ukvarjal z razvojem družbi prihodnosti. Ti bodo lahko za kolonizacijo novih otokov in frustrirajoče lastne Megacities. Boste lahko za izgradnjo nove tovarne in edinstvena, kot so robotostroitelnye, rudarstvo diamant in rafinerije.

V Anno 2070 se izvaja popolnoma edinstven sistem nadzora in igralne mehanike. In, seveda, pred vami pričakujejo veliko povsem novih nalog in nalog. Zdaj bodo udeleženci projekta lahko za izgradnjo svojih mestih arhitekturne mojstrovine, ki ni bil doslej videli v katerem koli igro.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more