Zaznamki

Angry Hišni ljubljenčki

Alternativna imena: Angry Animals, jezen Hišni ljubljenčki

Angri Patsy igra z lepo grafiko in zanimivo parceli vam omogoča, da se potopite v čudoviti pravljični svet, poln avanture in boja. "Milijoni let nazaj, male živali uživajo življenje na Zemlji. Ampak ... "- se začne s temi besedami enega izmed najhujših spopadov plenilci in rastlinojede. In zdaj je čas, da posredujejo, da se ponovno vzpostavi red in ponovno vzpostavi ravnovesje.

Pridružite se Angry Hišni ljubljenčki preprosti igri: najprej moraš izbrati ime in spol lika in izberite View - mačke, veverice ali pingvine. Stavbe zgrajene beljakovine hitreje mačka hitreje obračun lažje prenašati zlo dinozavrov napad ozemlji in gradnjo pingvine. Angry Hišni ljubljenčki registracijo na spletu vam omogoča, da razmisli, kaj koristi želite - Cat agility, hitrost, moč in beljakovin pingvine. Zgodaj v igri boste pomagali pomočnika. Če igraš za mačke, bo mu pravijo "Kitty".

Angry Hišni ljubljenčki omogoča predvajanje iz katerega koli kraja, kjer je računalnik in internet, saj so sistemske zahteve za to igro je smešno - dostop do interneta, brskalnik s podporo za Flash (Internet Explorer, Opera, Mozilla Firefox, Google Chrome, itd . ) In računalnik, ki ni mogel spopadati s tako igro, če to ni vredno politehnični muzej, da bo kmalu.

V tej igri obstajajo lastnosti znakov, ki vplivajo na izid bitke z dinozavri: to Pogum, Veličina, nega, nega, vodenje, Skrij in glede na raso nekateri od njih so bolj razvita od drugih.

Registracija Angry Hišni ljubljenčki končala in tekma se je že začelo. Medtem pa tvoja raketa zlomil, in ste obtičali na majhnem otoku, popolnoma tuji, da vas planetu. Najprej morate počistiti območje za gradnjo plevela. Morda boste našli nekaj uporabnih virov, med izkopavanjem. Najprej morate zgraditi mlečno kmetijo, ki bo ustvarila 10 enot mleka na uro.

Angry Hišni ljubljenčki spletno igro je naslednji nabor virov - les, kovina, energijo za zgradbe, kakor tudi mleko in zelišča, da ohrani zdravo telo. Angry Hišni ljubljenčki online igra ima razvit sistem goste in različne naloge, od katerih prva je bila, da počistite prostor za življenje in zgraditi farmo. Sedaj lahko dobite tudi zasluženo nagrado - 10 les, kovine 10, 10 in 10 z energijo mleko. Naslednji korak je gradnja objektov za proizvodnjo posameznega vira - kot žago ali železovega rudnika. Poleg tega je vsako od stavb mora izboljšati - na primer, če imate izkušnje in dovolj sredstev, se lahko obrnete žago za žago in proizvajajo veliko krat več sredstev. Toda medtem ko je vaš mestece ni sposobna prenesti pritok plenilcev, zato previdno obnašajo. Nato boste morali izbrati nastavitev mesta. Enkrat ujeli osnovna sredstva, bi bilo lepo, počasi, a zanesljivo začeli popravila raketo, bo dal priložnost, da se usede na luno, ki je tako bogata z naravnimi viri. Medtem pa je vaše mesto celo zgradili generator veter in ste pripravljeni braniti, dinozavri vas preseneti in sprejel vse potrebne vire. Vzpostaviti potrebne objekte in storiti vse, da se ponovno vzpostavi pravičnost na svetu pravljice. Moramo boj proti nazaj, ali pa boš igral jezni Živali in razumeti, da ste poraženi.

Igrajte igro Angry Živali na spletu in prav neverjetno zabavna in barvita grafika bo ostalo le najboljše vtise in čas, preživet v igri ne zdi v celoti preživel v shuffle. Igrajte spletne igre Angry Živali bolje s prijatelji, saj bi skupaj lahko hitro in enostavno premagati zlo dinozavre. Tudi igra ima splošno oceno, ki vam omogoča, da razumejo, kaj točka v svetu ste, in morda ne boste mogli pomagati ali motijo ​​nekatere druge igralce na poti do zmage.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more