Zaznamki

Anarchy Online

Alternativna imena: Anarchy Online, Anarchy

Anarchy Online Igra je priznana s strani vseh MMORPG, ki je določena v daljni prihodnosti na tem planetu Rubi-ka.

Planet zajela krvav boj med korporacijo Omni-Tek in upornih klanov za nadzor nad planetom, kot tudi depoziti notum (gorivo za nanorobots). Začnite igrati igro Anarchy Online ste kot rezident enega izmed planetov v galaksiji deželni jih vodijo močne korporacije.

Game Anarchy Online naredi grafično zelo lepo, da se počuti dobro, da razvijalci delali zgodbo, in glasba je dobro izbran.

Preden začnete igrati Anarchy Online, morate biti registrirani. Pridružite se v igri Anarchy Online je standard:

Zahteva uporabniško ime

E-pošta

Za vnos in potrdite geslo

Preberite licenčne in uporabniške

Če želite, se lahko naročite na novice in posodobitve Funcom. In če ste že registrirani v Funcom, nato pa ponovno registrirati, vam ni treba, samo skoči neposredno v drugi fazi. V Anarchy Online registracijo vključuje prenos tekme stranko. Prenesite izvirni igri stranko in namestitev na vašem računalniku, boste dobili dostop ne le originalne igre, ampak tudi do svojih dopolnitvah Notum Wars, Shadowlands, Alien Invasion, Lost Eden in zapuščina Xan.

Ko je registracija Anarchy Online končana, boste morali ustvariti svoj lik: določanje frakcije (nevtralno, Clan, Omni-TEK), raso, spol, edinstvene spretnosti in poklici prihodnjega značaja.

V Anarchy Online lahko igrate za eno od štirih dirkah. Homo Solitos več kot katera koli druga opredeljena s sodobnim človekom in rasnih značilnosti bo pomagalo igralci uspeli v vsakem poklicu, ne morejo pa se specializirajo v enem prostoru. Atroksy - to brezspolna bitja z veliko moči, vzdržljivosti in predanosti, tako moči in vzdržljivosti, višje od tistih v drugih ras, ki jim omogoča, da so veliki borci.

Opifeksy - dirka ustvarjena za obveščevalne in tajne operacije je značilna visoka stopnja Agility in izmika, kar omogoča svojim članom, da se izognejo večino napadov.

Nanomagi - najmlajša rasa, intelektualno in umsko razvit, vendar z omejenim moči in vzdržljivosti parametrov, ki lahko obstaja le na planetu Rubi-Ka zaradi specifičnih aktivnosti organizmov.

Anarchy Online Igra vas popelje na mnogo, mnogo let, da pridejo v mesto prihodnosti, kjer igro liki gibljejo po mestu, v avtomobilih in letalih, kjer je vsak lik, ki prevažajo vrsto orožja, vključno s strelnim orožjem, kompleks koli uporabne in ne samo varnostne naprave.

Lahko Izravnavo v Anarchy Online je do neke mere povezano s samo srednjeveške igrače, pod pogojem, da imate, da nakupi ne čarovniki in različnih prodajalcev in avtomatiziranih trgovin in nanotehnologija, namesto da študirajo urok bo uporabila možganske vsadke .

V Anarchy Online, tako kot v srednjeveških igrah, ki jo čakajo na boj, timsko izlete in veliko število nalog. V igri Anarchy Online boste mogli soočiti le en problem: kje dobiti nekaj dodatnih ur na dan, da preživijo na igro, kot ste se potopite v svet Rubi-Ka enkrat, ste verjetno, da bi prekinil stran od nje kmalu. Igrajte spletne igre, kot Anarchy navijači so običajno MMORPG in ljubitelje futurističnih iger.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more