Zaznamki

Alien vs Predator

Alternativna imena: Alien vs Predator

Alien vs Predator igre - to je fantastičen akcijski film-style akcijska igra, v kateri akcija poteka v prvi osebi. To je zabavno strelec, ki so na voljo kot enega igralca in multiplayer načine. Obstajajo tri zanimive plus nepozabno akcijo igrajo skupaj. Veliko je odvisno od izbire tega ali onega značaja. Zgodba je igra do neke mere temelji na znani film "Alien" in "Predator". Razvijalec projekta - podjetje Rebellion Developments in prvi založnik - Sierra Entertainment. Tisti, ki bo igral Alien proti Predatorju, bo sodelovala v legendarni vojni med dvema znanih znanstvenih in priljubljenih likov. Vam nepozabne trenutke z lovom v džungli. Poleg tega lahko zmagaš obdan z močvirja naselju. Ne zanikam si užitek! Eno je, samo da prenesete igro Alien proti Predatorju, izberite želeni znak in avanture, ne da čakaš!

Kaj točno je igra Aliens vs Predator? Tukaj je nekaj pomembnih značilnosti, ki vplivajo na način igranja:

- Uporabite svojo igro motor;

- Dinamični zemljevidi razsvetljave, ki so pogosto koristno, igralec;

- Odlično, in kar je najpomembnejše to ustrezno, zvok, ki ustvarja vzdušje tesnobe;

- Visoka kakovost video Alien vs Predator igre z živimi posebnimi učinki;

- Sposobnost, da shranite kadarkoli.

Torej, ko ste se odločili, da poskusite, kaj je za preživetje v tako nevarnem svetu, vzemite v roke Alien vs Predator orožja, pogum in zalog pred nami. Igrate lahko eno od naslednjih znakov, ki je sam po sebi odraža v slogu igre in dogodkov dogaja okoli. No, da se seznanijo: Man (Private), generalni Colonial Marine. Za človeka Pot se začne na postaji, kjer je pozabil, ko se je napad tujci. Vse človeško življenje - to je neskončen rase in boj za preživetje. On bo dobil ven iz postaje in pobegniti iz okoliških bitij. On - je objekt, ki se neprestano lovi, zato ne moremo sprostiti za minuto. Naslednji znaki - Alien, katerih glavna naloga je zaščititi panj iz marincih in nato poskusiti in priti do postaje marinci. V tem primeru igralec prevzame vlogo navadnega Alien. In še en znak - Predator. On vodi lov za marinci vračala svoje ukradeno ladjo. Vendar je pogosto pade plen tujcev, tako morali boriti z njimi. To se zgodi, da so vesoljci, Predator dišal in iti na njegovi poti. Morali poiskati zavetje in sčasoma poskušali nadoknaditi izgubljeni moči, da ne bo postala žrtev na koncu. Vsaka od teh znakov svojih poteh, ki se ukvarjajo s sovražniki in posebnim orožjem, ki pomaga preživeti v neskončne bitke. Lahko prenese eno samo podjetje, za enega izmed njih, nato pa prevzamejo multiplayer načine. To bo super! Boste videli, si sam ne more odtrgati od igre! Srečno!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more