Zaznamki

Alice: Madness Returns

Alternativna imena: Alice: Madness Returns

Game Alice: Madness Returns - projekt je v najboljših tradicij žanra "akcijski pustolovščini", pri kateri so vsi dogodki so gledano od tretje osebe. Ker so bile razvijalec igre, ki jo Kitajci studio Spicy Horse. Prvi večji projekt, publika je bil predstavljen sredi leta 2011. Ta igra je bila ustvarjena posebej za osebne računalnike in za vaše najljubše konzole in set-top box.

Alice Madnes Return nam pripoveduje tragično zgodbo o Alice dekle, katerega starši so bili ubiti v strašnem požaru pred nekaj leti. Glavni lik je preživel, vendar je to tragedija ni opravil za dekle brez sledu. Po požaru Alice odpeljali v psihiatrično bolnišnico, kjer se je moral boriti vsak dan s svojimi spomini in strahov. Torej deset let zdravljenja v mislih dekleta ustvarijo svoj svet - nekakšno lepo Wonderland za Alice. V tem času junakinja opomogel in zdaj lahko pustite stene v bolnišnico, vendar je takšno travmo samo ne izginejo ...

Alice: Madness Returns pc bo pokazala naša življenja Alice zunaj bolnišnice. Punca poskuša mirno živi v Londonu, se redno sestaja s psihologi, ampak strašne halucinacije še vedno ji ne bo dovolil. Alice se zaveda, da se znebite njih, boste morali najti in sproščanje vzrok trpljenja. V Alice: Madness Returns igrati, saj praksa kaže, zelo zanimiva, nenavadna zgodba naredi resno razmišljati in razvijati povsem netipično tehnologije igro. V Londonu, glavni lik ima težke čase - sanje, spomine, nekaj slik in nato prikazal v spominu. Morda bi bilo bolje, če se bo za vedno živel v čudežni deželi?

Če želite začeti igro, boste morali Alice: Madness Returns naložite namestitveno datoteko. Sodobni torrent sledilci bo to hitro in enostavno. Ko se začne projekt, boste izvedeli, da odrešenje svojega glavnega junaka edini kraj, je izgubil svojo moč. V vsem času, dokler punca pobegnila iz težav na svoje, se je njegova izmišljena država spremenilo veliko, celo uspelo prodreti v zlo. Kot ste verjetno uganili ste, igra Alice: Madness vrne vam bo dal na pomembni misiji - rešiti Alice v čudežni deželi.

Je parcela Tekma je običajno razdeljen na dva dela, in bodo morali spopasti z dogodki v sedanjosti, in z vzpone in padce imaginarnega sveta. Odlično grafiko omogoča najboljši način za dokazovanje svetovi razlike: real London je precej dolgočasno in dolgočasno, vendar imaginarni svet, je preprosto neverjetno svetle barve. Spremljanje stanja glavnega junaka lahko v smislu razumevanja, ki ga je mogoče okrepiti z nekaj bonusov ali zmanjšanja zaradi vpliva sovražnikov.

Osebno preveriti resničnost zgoraj lahko pogledal Alice: Madness Returns video prikolico, ki bo zagotovo spletke vas!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more