Zaznamki

KingsAge

Alternativna imena: KingsAge

KingsAge Online - brezplačno večigralsko spletno igro je simulator zračnih bitk na futuristični borec. Seveda, kaj KingsAge spletno igro pripada žanru "simulacija", ne pomeni, da bodo piloti Air Force lahko kdaj obiskali krmilo letala v igri, vendar je upravljanje in funkcionalnost na voljo igralcu, je vreden žanra igre.

Pridružite se v igri KingsAge ne bo veliko časa. Morate navesti vaš e-poštni naslov, vzdevek in geslo za dostop do svojega računa, nato pa jo aktivirate s klikom na povezavo z e-pošto.

KingsAge - online igre, ki ne dovoli, da bi dobili dolgčas. Control System zrakoplova v svojem lastnem interesu: Igralec lahko kombinirate z običajnimi gibanja zapomnil akrobatske figure in spreminjajo v času, da bi dobili iz boja nepoškodovan, in celo sestrelili sovražnik.

Bo Avialyubiteley prijetno presenečeni nad veliko izbiro rezervnih delov za letala, neverjetno arzenal orožja ter različnih igro razredov letal. Bombniki, lovci, napadejo vse igre na spletu KingsAge vsebuje polno, tam je tudi letalo ... tank! Takšna letala se lahko borili v zraku in na tleh.

Kljub temu, da vam bo igral v igri KingsAge spletne grafike v igri je na dostojno raven. Zelo visoka kakovost izslediti modela letal, in, kar je najbolj zanimivo - krajinske lokacije. Ponavadi v teh igrah pozornosti okolici prejela zelo malo, saj je slika zelo dinamično in igralec v pogledu coni ni usmerjena. Toda, ko igrate KingsAge in boste takoj razumeli, kaj - pravi užitek s poletom nad lepih hribih ali gosenično pisanih polj razsuti balvani. Vizualni učinki sposobnosti v bitki na asketski in neokusen, vendar je potrebno pokloniti žanra. Še vedno je simulator.

Igra za upravljanje prvič zahteva privajanje, ampak po nekaj urah si je težko predstavljati nobenega drugega načina usklajevanja letalo. Na splošno velja, da je vredno omeniti, da je edinstven nadzorni sistem, ki je tako hitro prijela ravno to storil, in omogoča igranje ohranjanju zanimanja in poživilo na več in več bojnih misij.

Vse orožje v igri je mogoče izboljšati brez dovoljenja. Z voljo za reševanje nove vrste rezervnih delov, ohišja čedalje. Poleg tega je vsaka nova raven lahko poveča nekaterih osnovnih parametrov značaja, kot so varstvo napad, ščit, duha, goriva in energija.

Socialni sistem v igri KingsAge delal precej dobro, razen združenja za lokalne skupine ali stalne ceha, igralci dobili priložnost, da tekmujejo med seboj v areni požarov, ki bi v ogromne rating plus in značaj. Tako, ko Bi začeli igrati igre na spletu KingsAge, vsak pilot edinstvena priložnost, da se izkaže, da vsakomur, ki je bil najmočnejši v igri. Za vse, ki so si upali igrati KingsAge celo dati priložnost, da boj s šefi, združil moči s člani ceha ali minljivo avtohtone zavezniki. Se strinjam, zelo zanimivo rešitev za igre, katerih značilnost je trgovina z opremo simulatorjih.

Če imate celo življenje sanjal o nebesih, ne Švrljati, ker da bi igral KingsAge, vam ni treba namestiti dodatne stranke in registrskih KingsAge traja le nekaj minut! In pustite, da se oblaki ne bo meja za vas!