Zaznamki

Zračni Konflikti: Vietnam

Alternativna imena: Zračni Konflikti: Vietnam

Procesor: Intel Core 2 Duo @ 2. 0 Ghz / AMD Athlon 64 X2 4200 +

RAM: 1 GB

Grafična kartica: 256 MB

Disk Space: 2 GB

Air Konflikti: Vietnam - arkadne video igre, kjer smo morali iti na najbolj znani letala sredine 20. stoletja skozi lonček vojne v Vietnamu. Toda igra Air Konflikti ni preprosta arkadna igra, prisotnost številnih elementov simulacije omogoča nadzor nad letalom, bolj blizu realnosti, in ti bo težko izvesti fantastično zavojev brez katastrofalnih posledic za posadko, ki bodo doživeli nezaslišano preobremenitve. Hangar Air Konflikti vsebuje približno 20 različnih modelov letal, vključno z lahkimi borci, bombniki in napad ameriške in sovjetske proizvodnje. Poleg tega bo igralec bo na voljo možnost, da se počutijo kot pilot helikopterja gunship da era. Vsi modeli letal ustvarjena z osupljivo natančnostjo, ter jih skopirali od realnih vzorcih.

In žetve, in Švedska ...

Med misijo zračnih spopadov: Vietnam igralec ne bo še enkrat povabil, da spremenite jih postavlja v nadzorovanem letalih, da se počutijo kot pilot in strelec iz zraka. V prvem primeru bi lahko nadzor poti leta letala, in v drugih, vaša naloga bo ščitil vašo letala iz napadi sovražnika. V igri je veliko misij, kjer moraš biti zemeljske cilje nizki ravni napada let iz pištole v zraku ali metanje bomb in okrepiti sovražnika letališč. Game Air Konflikti: Vietnam ima svetlo taktično komponento, ko bo na voljo za nadzor nad eno od ravni letal, ampak tudi vi boste mogli ukazovati z usklajevanjem z napadi taktike sovražnika s preprostimi ukazi, pretirani.

Mission

Misijah za enega igralca kampanje igre bodo potekale v nebesih in vietnamski vojni redko boste mogli izpolniti dva na istem delovnem mestu, ker sprememba ne bo samo okoljske vrste, vendar je moč sovražnika, kakor tudi seznam nalog za določeno raven. Še en neverjetno lastnost Air Konflikti, ta igra zgodbo enega igralca akcijo, kjer bodo vse misije, ki so medsebojno povezani v seriji. Med sorties lahko poslušate na sestanku s cilji v naslednjem delovnem mestu, in včasih se bo prelomni spremlja video, ki se pojavlja profesionalnih igralcev. Po končanem Vse naloge single-player kampanjo, bo igralec na voljo za vse igre s kartami za samostojne misijah, kjer si lahko izberete svojo sedanjo službo in letalo. Tukaj lahko ustrelil več sovražnikov položajev na bombnik ali sodeluje v realnem zraka klavnico na čelu visoke hitrosti borec je.

Orožje

Vsi razpoložljivi letala v igri bodo imeli možnost izbrati orožje, kjer boste lahko izbrali najboljše arzenal za to posebno misijo. Med kampanjo za enega igralca, bo seznam orožja, med katerimi lahko izbirate odpreti postopoma, in vas bo korak za korakom za izboljšanje bojne moči vašega letala iz enega delovnega. Za največjo variabilnost pri opravljanju nalog, ki jih lahko naredite seznam orožja, za vse vaše letal in bojne enote v bitki, da izbere, na kateri bo letalo lahko lažje opravljanje bojnih nalog, izhajajoč iz svoje strelivo. Ta možnost je na voljo ne le za ameriško-made letalih, temveč tudi za sovjetske "jastrebi" in boste mogli odločiti, na kateri strani ste sodelujejo v letalskih bitkah nad Vietnamu.