Zaznamki

Zračni sporov: Secret Wars

Alternativna imena: Zračni sporov: Secret Wars

Procesor: Intel Pentium 4 @ 1. 6 GHz / AMD Athlon XP 1600 +

RAM: 1 GB

Video: 256 MB

Disk Space: 4. 5 GB

Letalskim sporov: Secret Wars - eden izmed delov slavnega arkadna igra letalstva z manjšim naklonom v kazenskem prostoru. V tem času se avtorji odločili za naše igre neznanih zgodovinskih trenutkih svetovnega letalstva, od katerih večina bo potekala na frontah druge svetovne vojne, kot tudi nebo Tobruk, Azerbajdžan in Jugoslavija. Game Air Konflikti: Secret Wars in presenetljivo protagonist oziroma junakinja. Krhko dekle v igri bo upravljala najbolj smrtonosno letala sredi 20. stoletja. In se upreti pogumen pilot z razpisom Didi bo najhujše Lyuftvafe ase in Air Force Sovjetsko. Vse v igri Air Konflikti: Secret Wars 2011 sedem nepovezanih igre kampanje, od katerih ima vsaka več misij. Po opravljenem vsako akcijo, bomo morali počakati svojevrsten privide, ko nam bo igra flip v času prve svetovne vojne, in protagonist večine teh potovanj v preteklosti, bo postal oče glavnega junaka in postopno učimo zgodovino izginotje pogumen pilot, hkrati mastering ki letijo na vezane letal. Leti na knjižne police po gliserji borcem v drugi svetovni vojni bo videti zelo razlikuje, vendar pa prinašajo poseben pečat in zagotoviti povezavo do časa.

Single player kampanjo

Game Air sporov: Secret Wars, temveč njegov single player kampanjo, kot tudi vse simulator ni polna različnih pokrajin. Vendar pa je ta opustitev, ki je prisotna v vseh igrami tega žanra, razvijalci Air sporov: Secret Wars odločila uporabo široko paleto nalog. Vsako od letal v zraku sporov: Secret Wars 2011 bo imel standarden nabor orožja, ki je sestavljen iz brzostrelke, bomb in raket. Vsak od njih ima svoje značilnosti, pištole ponavadi pregreje, tako da lahko neskončno streljanje vodi k odvzemu sistema orožja in hitrejšega dokončanja strelivo, rakete so zelo točni, in da se učijo od brasyvat bombe z natančnostjo izslediti mora biti veliko letijo nad potencialno tarčo.

Uprava

Za razliko od številnih prejšnjih delov serije, upravljanje tukaj je bolj kot na simulatorju in s pomočjo tipkovnice na miško, čeprav je mogoče, vendar prepušča igralcu številne pomembne prednosti. Vendar, če želite, lahko preklopite na arkadni način igre, kjer ni tako akutno čutiti preobremenitve in upravljanje se lahko uporabijo samo za eno muho. S pomočjo simulacije na področju upravljanja bo igro na trenutke ostrejše in bolj razburljivo, pa je preučiti zapletenih krivulj in prilagoditev značilnosti letenja morali porabiti malo več časa. Ena od značilnosti igre je bil obseg adrenalina, ki se hitro napolni v okviru nevarnih ovinkov in lovi sovražnika ali zadaj. Ko se bo lestvica napolnjena do konca časa v igri je nekoliko počasnejši in natančnost bo veliko višja.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more