Zaznamki

Aion Online

Alternativna imena: Aion Online

Online igre Aion: stolp večnost - večigralsko spletno igro, ki se lahko razvijejo na tleh in v zraku. Ustvarjalci Aion: stolp večnost prisoten v kombinaciji Warcraft in Lineage 2, s čimer se ustvarja nov, izredno lep svet. Igra se odvija v Atreia - svet, nekoč združena, vendar zaradi različnih nemirov, ki so razdeljeni v dve dirki: Elyos in Asmodians, nasprotovanja in Balaur. Pridružite se v igri Aion: stolp večnost je malo drugačna od standarda. Najprej morate prenesti jeziček Datoteke igro stranko in jih predvajajo na računalniku setup. Najprej morate prebrati licenčno pogodbo, nato pa dokončanje preproste registracijo. Aion: stolp večnost kontrolnih standardni prijav podatki: e-poštni naslov, ime in geslo. Po pritisku na registrsko Aion: stolp večnost je pripravljen za uporabo. Da igrajo spletne igre Aion: stolp večnost morate izbrati znak. Ustvarjanje lik v igri, ne glede na raso, štiri šole (bojevniki, čarovnika, duhovniki in skavti) zastopa, v vsaki šoli obstajata dva razreda. Zato je med ustvarjanjem lika v igri Aion: stolp večnost spletu fascinantno. Podrobnejši razvoj malih stvari, ki lahko znaki resnično edinstven videz na odru izbire ne pusti ravnodušnega niti redno potujete MMORPG in priložnost igrati z velikostjo znak, ki ga bodo zapomnili za dolgo časa. Prvotno v igro Aion: stolp večnost spletu izberete razred znakov, odvisno od smeri, v kateri ste načrt za njen razvoj. Glavne značilnosti bojevnika sta moč in vzdržljivost. Bojevnik v nadaljnjem razvoju lahko postane gladiator ali skrbnika. Vrač je precej ranljiva, ampak hkrati ima velik potencial napadalci. Vrač lahko postane čarovnik ali kolesa. Duhovnik je podpirati znak na bojišču. Dosegla svoj vrhunec, lahko duhovnik postal zdravilec ali čarovnik. Scout je pameten in hiter morilec z močnim napadom in šibke obrambne sposobnosti. Scout se lahko razvije v obeh morilca strani.

Opredeljena znak, moramo izbrati, kdo je igral: za lahka Elyos ali Asmodian v temi. Tretja dirka - Balaur ni igra. Od šestih predlaganih specialitet (proizvodnje orožja in oklep, alkimija, kuhanje, obrtna in obrtnih) je lahko znak razvoj vseh šest, vendar ne pozabite, da je čim bolj razviti več kot dva poklicev malo verjetno.

Aion: stolp večnost spletne igre omogoča znak pridobi krila dosegel dvanajsto raven. Treba se je spomniti, da le ne bodo leteli za dolgo časa, in to znanje bodo morali razviti posebno znanje in črpalke krila. Igrajte igro Aion: stolp večnost spletu spraševala kot ti leti priložnost za zbiranje različnih predmetov, ki so skrite nad oblaki, in se lahko uporabi ali proda, kakor tudi priložnost za izvedbo krila bitke v zraku, in če je to potrebno za pobeg iz Balaur krila so nenadomestljiv del. Potem ko je dosegel raven 25 znakov v Aion: stolp večnost igri postane veliko bolj zanimivo. Od tega trenutka dalje je vaša igra lik je dovoljeno sodelovati v PvP bitkah med pravimi ljudmi na lokaciji brezna, kjer za ubijanje znake, ki jih zaslužijo Abyss točk, za katere bo v prihodnosti mogoče kupiti zanimive stvari.

Igraj Aion: stolp večnost bo všeč vsem ljubiteljem MMORPG. Igra ujame svojo lepoto, in po izkušnjah bitko v zraku, ko lahko letijo v obraz sovražnika v srcu postane toplo in svetlo, in želim ponoviti feat večkrat.