Zaznamki

Age of Conan: Rise of the Godslayer

Alternativna imena: Age of Conan: Rise of the Godslayer

Game Rise of the Godslayer - prvi dodatek k multiplayer igra vlog Age of Conan, ki je že postala priljubljena med uporabniki. Razvijalec projekta - podjetje Funcom. Ustvarjalci želeli ustvariti prijetno virtualni svet, ki bo zabavno preživljanje prostega časa, in uporabnike, ki lahko preseneti veliko posebnosti. Zbornik družbe niso bili zaman, preden se napolni z zanimivimi dogodki, raznoliko, barvito, dinamično, alternativa in razburljivih PvP bitkah, napolnjene svet. Vi se odpelje v skrivnostno prostranstvo eksotičnih mlinov imenovano Khitai. Tu boste našli v atmosferi ustrezno orientalski okus. Ko mimo Tortage začetkom področja, bodo mogli iti na nove dežele. Vse, kar potrebujete kapetan odobritve. Splezati na ladjo za potovanje, če mu bo kupil vozovnico ali najeti varnostnika. Mimogrede, če boste pluli kot varnostnik, pričakujejo na cesto in nepričakovane naloge, ki se bodo morali spopasti z. Stopiti na trdna tla, se boste znašli v puščavi. To je kraj, kjer se pojavljajo peščeni viharji in zelo voljno počutim nomadsko tolpo. Na obzorju vidite Great Wall Khitan, vendar še vedno morali dobiti. Kako ste začeli to? In ne pozabite, da ta igra ni le začetek tako hiter, celotna igranja napolnjena z vrtoglavo dogodkov!

Prenos Starost z dne Conan : Rise z dne [ _2_] Godslayer Ti bodo lahko, če je vaš računalnik izpolnjuje naslednje sistemske zahteve: Operacijski sistem Windows XP / Vista, Procesor Pentium IV 3 GHz, DirectX 10 podporo; grafična kartica z 128 MB in 1 GB RAM-a. Starost z dne Conan : Rise z dne [ _2_] Godslayer ruska različica - nove priložnosti, izboljšanje obstoječega, originalno igro, plus dostop do spremembe, pomanjkanje prejšnjega nepopolnosti igranja. Uživati ​​to igranja negotovo, z lepo grafiko in realistično izvajanje dogodke v igri, morate kupiti Starost z dne Conan : [ _7_] Rise z dne Godslayer . Da, poleg plače, vendar verjamem, da bo upravičila denar porabljen!

Zagon Starost z dne Conan : Rise z dne [ _2_] Godslayer play, ne boste mogli razviti v skladu s tem, kar najbolj privlačna za vas. Alternativni sistem omogoča razvoj unikalizirovat vaš značaj. Zamislite si - ti ne bo nihče drug videti! Začnite neizkušenega novinca in sčasoma postal vrhunski borec - dobro, da je lahko najbolj privlačna za tiste, katerih ambicija je stepeno čez rob? Pokažite drugim, kaj ste sposobni z uporabo nov dodatek!

Začnite vojna razvija. Svetovna raztrgana na koščke različnih frakcij, vsaka s svojim namenom. Na primer, Crimson Circle straši vse prebivalce imperija, saj nihče ne ve, kaj bo vrgel ven te čarovnike v naslednjem trenutku, Last Legion, pod poveljstvom generala pohlepen in obseden s tem, kako zaščititi Great Wall, in krhkega Blade - je nihče drug kot kot poklicni morilec ki lahko deluje tiho in profesionalno. Igra ima tudi do 10 frakcij. In izberite stran, ki jo želite boriti za lahko sami. Pridružite se tistim, ki so vredni po vašem mnenju in izvaja skupne cilje, ne smemo pozabiti, da skrbijo za osebno kariero.

Game Starost z dne Conan - Rise z dne [ _2_] Godslayer vam ponuja veliko zanimivih mest, spoznavanje novih pošasti in šefi, sposobnost, da ukroti prej niso bile na voljo takšnih naezdnyh živali, kot tiger in volka. Sodelujejo v številnih bitkah, boste nabirajo izkušnje in prejmejo nagrado uporabnih predmetov. Revolucija je potekala in tudi relativno oprema. Zdaj Igralec ima resnično vreden izbira, vendar še vedno zadostna spodbuda, da bo priložnost gredo v jamo, v upanju, da bi dobili epski majhne stvari. Mimogrede, še bolj napredovati, težje postane, temveč tudi nagrade, in sicer ugleden.

Vklopni ključ, da ne izgublja čas, da začnete igrati Starost z dne Conan : Rise z dne Godslayer . In potem, preden vam nikoli ne bo vprašanje, kaj storiti v svojem prostem času. Si bo prizadevala za vrnitev v svet igre, saj lahko tu dobite neverjetno veliko pozitivnih čustev! Srečno!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more