Zaznamki

Age of Empires 3 Definitive Edition

Alternativna imena:

Age of Empires 3 Definitive Edition je posodobljena izdaja klasične strategije v realnem času. Igrate lahko na računalniku. Grafika je bila bistveno izboljšana, pojavile so se teksture visoke ločljivosti, vendar še vedno ne pozabite, da je to klasika. Glasovno delovanje, kot prej, ne vzbuja nobenih pritožb.

Age of Empires 3 Definitive Edition je eden najbolj priljubljenih delov priljubljene serije iger. Razvijalci že več kot deset let navdušujejo oboževalce z visokokakovostnimi RTS strategijami.

Če niste seznanjeni z igrami Age of Empires, to ni problem. Zahvaljujoč namigom na začetku igre lahko zlahka ugotovite vse.

V Age of Empires 3 Definitive Edition vas čaka veliko zanimivih stvari:

  • Udeležite se raziskovanja okoliških dežel
  • Vzpostavitev pridobivanja lesa, kamna in drugih vitalnih virov
  • Odkrijte nove tehnologije
  • Gradite stanovanjske zgradbe, tovarne, templje in celo edinstvene strukture, znane po vsem svetu
  • Ustvarite močno vojsko, da zagotovite varnost svoje države ali osvojite celotno celino
  • Trgujte in se ukvarjajte z diplomacijo
  • Tekmujte z drugimi igralci na spletu

To je skrajšan seznam stvari, ki jih morate početi v igri Age of Empires 3 Definitive Edition PC

Grafika, čeprav bistveno izboljšana, se ne more kosati s sodobnimi igrami. Age of Empires 3 Definitive Edition je predvsem klasika, ki ne potrebuje vrhunske grafike, da bi pritegnila igralce. Zahvaljujoč tem funkcijam igra ne zahteva, da imate igralni računalnik in vam bo omogočila zabavo na skoraj vsakem sodobnem računalniku ali prenosniku.

Imeli boste možnost izbrati eno izmed desetin držav in voditi njen razvoj od kamene dobe do danes. Vsaka država ima svoje prednosti in slabosti, bojne enote in zgradbe. Izbira je lahko težka.

Razvoj poteka v valovih. Za prehod v naslednjo dobo je treba dokončati dodeljene naloge. Če vam to uspe pred sovražnikom, boste pridobili pomembno prednost.

Bitke potekajo v realnem času, vojske je enostavno nadzorovati. Uspeh je odvisen od številnih dejavnikov.

Vsi bodo uživali v igranju Age of Empires 3 Definitive Edition, ker obstaja več načinov za zmago v tej igri. Odločite se sami, kaj vam je bolj všeč: diplomacija, vojaške akcije ali trgovina. Če sledite kateremu koli od teh navodil, lahko naredite svojo državo boljše mesto.

Za začetek igre morate prenesti in namestiti Age of Empires 3 Definitive Edition. Lokalna kampanja je na voljo brez povezave. Če se želite boriti z drugimi igralci, povežite svoj računalnik z internetom.

Več načinov igre. Poleg tega boste lahko izbrali težavnostno stopnjo, če igrate proti AI.

Age of Empires 3 Definitive Edition brezplačen prenos, žal ne bo delovalo. Za nakup igre obiščite portal Steam ali uradno spletno stran razvijalcev.

Začnite igrati takoj zdaj, da greste skozi celotno pot razvoja skupaj z izbranim stanjem v tej legendarni igri!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more