Zaznamki

Proti nevihti

Alternativna imena:

Against the Storm je simulator gradnje mesta z elementi roguelite. Igra je na voljo na osebnem računalniku, zahteve glede zmogljivosti so nizke, optimizacija je dobra. Grafika je barvita in realistična. Igro so glasili profesionalci, glasba je prijetna in vas ne bo utrudila niti med dolgimi sejami.

Zaplet je zanimiv. Vse se dogaja v domišljijskem svetu, ki je na robu smrti, razlog za to je nenehen dež. Vaš lik je podkralj Burnt Queen. Med premikanjem po divjih krajih je vaša naloga graditi mesta. Vsak od njih mora ustrezati razmeram novega območja in njegovih prebivalcev. Poleg tega vam kraljica nenehno postavlja vedno težje naloge.

Preden se lotite tako zapletenih projektov, boste morali opraviti nekaj usposabljanja, da boste razumeli mehanike in kontrole igre.

V igri vas čaka veliko različnih stvari:

  • Rudarite in kopičite vire, z njimi bo lažje začeti znova na novem mestu
  • Gradite nove zgradbe in nadgradite obstoječe zgradbe
  • Raziskujte tehnologijo
  • Poskrbite, da prebivalstvo mesta ne potrebuje ničesar, ne bo lahko, saj znotraj njegovih zidov sobiva kar pet ras z zelo različnimi potrebami
  • Poskusite se čim dlje upirati vremenskim vplivom, da bi čim bolje izkoristili naravne vire
  • Sodelujte v trgovanju

Tukaj je majhen seznam nalog, s katerimi se boste srečali med igro.

To niso vse težave, ki vas čakajo na poti. Vse ostalo boste izvedeli, ko boste igrali Against the Storm.

Med potovanjem boste obiskali pet biomov in tam boste morali preživeti. Vsakič se boste morali prilagoditi spreminjajočim se razmeram. Tega ni lahko storiti, če si odgovoren za življenje in blaginjo skupnosti.

Veliko bo odvisno od vas, vendar ne vse.

Trgovanje z drugimi naselji vam bo pomagalo pridobiti manjkajoče zaloge.

Trgovec, ki vas obišče, vsakič prinese novo blago. Nimate vpliva na to, kaj bo. Treba je najti aplikacijo in uporabiti večino razpoložljivih virov.

Razširite ozemlje pod svojim nadzorom in čim prej zgradite nova naselja.

Vsa mesta, ki jih zgradite, se bodo med seboj razlikovala. Ko napredujete, boste prejeli risbe novih stavb. Poleg tega bodo vsakič drugačni pogoji, zaradi česar bodo stavbe treba postaviti drugače.

Against the Storm lahko igrate zelo dolgo. Tudi če za nekaj časa opustite igro, se boste verjetno želeli vrniti k njej. Ustvarjanje novih naselij v različnih krajih z različnimi podnebji je vznemirljiva dejavnost.

Ko prenesete potrebne datoteke in namestite igro, ne boste več potrebovali interneta. Igrate lahko brez povezave, kolikor želite, tudi na poti, s prenosnikom ali tablico.

Against the Storm brezplačno prenesete na PC, žal ne bo delovalo. Za nakup igre obiščite portal Steam ali spletno stran razvijalcev.

Začnite igrati zdaj in preživite veliko razburljivih večerov ob gradnji neverjetnih mest!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more