Zaznamki

Prizadeti coni taktike

Alternativna imena: Prizadeti coni taktike

Game prizadetega območja taktike je popolnoma nova igra računalniku odjemalca. Tukaj boste potopite v svet bitk, kjer morate biti res taktik.

Registracija igre prizadetega območja taktike je na voljo samo za odrasle uporabnike. Za registracijo v igri morate navesti:

1. Vaše uporabniško ime.

.

2 Vaše uporabniško ime in geslo.

Igra prizadetega območja taktike Igrate lahko v enem od načinov, predvidenih kot tudi z uporabo naslednje spretnosti:

  1. Player vs Player. Ta edinstven način, kjer se borite proti pravim nasprotnikom.
  2. Način Step. V tem načinu bo omogočeno, da pokažejo svoje taktične sposobnosti.
  3. Nadzorna enota. To je način, v katerem pod poveljstvom celotno skupino vojakov, ki jih bo sposobna soočiti s katero koli število nasprotnikov.
  4. Z uporabo zaklonišč. Uporaba kritja vam daje možnost, da uporabi vse svoje taktične sposobnosti.
  5. Bitke kadilcev. Lahko uporabite vse objekte in fasade za zavetišča.
  6. Capture Flag. V tem načinu morate ujeti sovražnika osnove, tako dolgo, kot je mogoče, in ga hranite. Da bi bila vaša bitka uspešna, mora vaša ekipa usklajeno delovanje.

Igraj prizadetega območja taktike Boste izberete želeno razred za vas:

  1. Soldiers razreda Commandos so najboljši izvidniki in ostrostrelci. Imajo odličen pregled, kot tudi, da imajo visoko stopnjo prikrite. Gasilci uspešno vodenje ločenih pogajanj, vključijo v inteligence za nadzor zajemanje točk. Imajo šibko oklep, vendar istočasno uporabljajo močne ostrostrelec puške, kot tudi različne granate.
  2. Stormtroopers so vsestranski razred. Uspešno delovanje v različnih situacijah na bojišču. Stormtroopers uspešen napad na položaje bojevanja sovražnika, medtem ko so ključna vprašanja, zajetje, ali brani okrepiti njihovo celotno ekipo. Zanje je značilno povprečje. V bojih, ki jih uporabljajo skupne avtomatsko orožje, granate in granat.
  3. Heavy Uporaba pehota močna orožja in oklep je zelo močna. Ta razred predstavlja ključno silo, ki vodi druge razrede in sposobnost, da skoraj prekinil vsako obrambo. Povzročijo lahko kritično škodo na vseh njihovih sovražnikov. Težka pehota je najpočasnejša razreda v igri, ki ima nizko oceno in unobtrusiveness.
  4. Ognjena podpora je najboljša podpora v bojih, brez katerih je vsak napad obsojen na neuspeh. Z nenehnim interakcije lahko obveščevalne vojaki ogenj podpora popolnoma spremenijo potek bitke. Jim moč za napad sovražnike z veliko razdaljo. Zaščitna oklep izstrelki in malte v zelo šibka, zato je zelo potrebna pomoč od drugih razredov. Ognjena podpora mora nenehno spreminjajo svojo lokacijo. Ključ do uspeha v tem razredu - konstanten pretok in mobilnost na bojišču.

Prizadetega območja Taktične igre na spletu bi vsekakor morali zmagati velik hit med igralce po vsem svetu.

Potopite se v svet prizadetega območja taktike na spletu in dobil veliko zabave!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more