Zaznamki

Ace Combat Assault Horizon

Alternativna imena: Ace Combat Assault Horizon

Sistemske zahteve:

Procesor: Intel Core 2 Duo @ 2. 2 GHz / AMD Athlon 64 X2 5000 +

OOZU: 2GB

Grafična kartica: 512 MB

Disk Space: 16 GB

Ace Combat Assault Horizon - arcade letalski simulator, ki nadaljuje tradicijo enega od najbolj dolgotrajen serije žanra. V Ace Combat Assault Horizon bo igral ne zelo oddaljeni prihodnosti, še posebej v letu 2015. Protagonist igre, polkovnik Bishop, vodja eskadrilje vojaških sil Združenih narodov, ki opravlja eno nalogo, da uniči radikalno tolpo, imenovano "kriminalec", v skladu z navodili združenimi močmi ruskih letalskih sil in Nata. V naslednjem letu, letalo pojavil od nikoder, z morskim usta naslikana na krovu ga potrka in škof prisiljen izmet, in medtem letalo morski pes se obrne in se nemočnega pilot RAM. Ta zgodba se lahko zabavajo nikomur, ampak igro Ace Combat Assault Horizon ni tako preprosta, in to tie - le sanje protagonista, ampak realnost je, da pogumen pilot boj z uporniki nekje v Severni Afriki, vendar je veliko dogodkov svojega sanjskega začetka uresničile v realnem pilot življenjsko dobo.

Igranje

Večna arcade mimo serija daje svojo zahtevo, da ponosno naslovu simulatorju, vendar se zdi, da je Ace Combat Assault Horizon in to ni bilo potrebno. Nadzor nad igro lažje priti do zgrajena in je glavni poudarek na dinamiko namesto pristnosti. Na primer, v Ace Combat Assault Horizon letalo ali kupiti nekaj fantastičnega kompleti organ ali orožje ni velike težave, vse akcija poteka v čudnem konflikta, kjer boj poleg ruskih in Natovih pilotov, in glavni sovražnik je organizirana kriminalna združba iz Rusije Prostora z imenom "idiot". Vendar igro Ace Combat Assault Horizon je prva od vseh delov serije, ki se hranijo na planetu Zemlji, ne v domišljijskem svetu, s čudnimi celin, temveč na manj znanem letala. V Ace Combat Assault Horizon lahko igrate na vseh letal, ki jih je ustvaril konkretnimi primeri in celo ohranil polno ime modelov, kot tudi ameriške vojaške helikopterje ali ruskega izvora.

Je resen korak v smeri simulacije, ki bi lahko nekaj pričakuje od ustvarjalcev enega izmed najbolj zanimivih in najbolj priljubljenih računalniških serije v svojem žanru.

O bonitetnih agencijah

Spodbudi željo med ljubitelji Ace Combat Assault Horizon kupiti drugo verzijo, so se razvijalci pripravili vrsto zanimivih presenečenj. Najbolj zanimiv med njimi je kontrola način bonitetnih agencijah. Bistvo te ureditve je poenostaviti sistem bojevanja. Torej, če ste ujeti rep svojega nasprotnika, ki je nor ritem začne objesten in vstati drzni zavoji, zato si prizadevati za cilj na vseh težavah ni mogoče, potem pritisk dveh gumbov, vaše letalo bodo vrgli v nevidnem "koridor" ponavljanje trajektorijo cilja. Ne mešaj tega z načinom avtopilota, ker če ne od časa do časa, da se prilagodijo na pot vašega leta za ciljanje, lahko pustite to "koridor", CRA lahko samodejno zaustavitev. Inovacije so pozdravili z vzkliki in v celoti preselili v večigralskih bitkah, vendar ne vsi igralci so bili v strah takem podjetju, in za njih v funkcijo multiplayer je bil dodan ustvarjanju bitke, kjer ne morete uporabiti za bonitetne agencije.