Zaznamki

A Total War Saga: Thrones of Britannia

Alternativna imena:

A Total War Saga: Thrones of Britannia je strateška igra v realnem času v klasičnem slogu, ki vas bo popeljala v prostranstva srednjeveške Britanije. A Total War Saga: Thrones of Britannia lahko igrate na osebnem računalniku. Grafika v igri je visoke kakovosti in precej realistična; s povečavo si lahko podrobno ogledate katero koli zgradbo ali bojevnike. Glasovna igra je dobra s prijetnim izborom glasbe.

V srednjem veku je bila Britanija negotov kraj, razdeljena na majhna kraljestva in vsak prestol je imel svojega vladarja. Vaša naloga je združiti celotno ozemlje Britanije in za to boste morali osvojiti druge vladarje.

Na začetku igre A Total War Saga: Thrones of Britannia vam bodo nasveti ustvarjalcev igre pomagali razumeti kontrole in vmesnik igre. Po tem vas čaka težka pot.

V igri je veliko nalog:

  • Boj za nadzor nad deželami in viri, potrebnimi za vaše kraljestvo
  • Gradite nove zgradbe v mestih in izboljšajte obstoječe zgradbe
  • Razvijte znanost, da pridobite prednost pred svojimi nasprotniki zahvaljujoč vojaškim strojem
  • Povečajte velikost svoje vojske in izboljšajte orožje svojih vojakov
  • Uničite sovražne bojne enote, ki jih lahko nadzorujejo tako AI kot drugi igralci v načinu za več igralcev

To je majhen seznam nalog, ki jih morate opraviti v A Total War Saga: Thrones of Britannia PC.

Prisotnih je

načinov igre, vedno boste imeli kaj početi.

Dokončanje lokalne kampanje je dober začetek; to vam bo omogočilo, da obvladate vse potrebne veščine, preden se začnete soočati z resničnimi ljudmi na spletu.

Med napredovanjem skozi zgodbo bo vaša naloga pridobiti moč in združiti Britanijo pod vašim vodstvom. Obstaja več načinov za dosego cilja, med igro se odločite, katerega boste izbrali.

  1. Osvojite vse dežele tako, da premagate druge vladarje z vojaškimi sredstvi
  2. Zgradite arhitekturne strukture, ki vas bodo naredile za največjega vladarja
  3. Doseči ekonomsko moč in uporabiti diplomacijo
  4. Napredujte z znanstvenim in tehnološkim napredkom

Uspeh na katerem koli od teh področij vam zagotavlja zmago. Če je igra prelahka ali, nasprotno, težka, spremenite ta parameter v nastavitvah.

V bitkah proti drugim igralcem se lahko soočite z izkušenejšimi poveljniki, a le z bojem proti močnejšim nasprotnikom se boste naučili bolje poveljevati svojim vojskam.

Bitke potekajo v realnem času, dobro utrjeno mesto je veliko težje napasti in poskrbeti morate za oblegovalne naprave, sicer lahko izgubite veliko vojakov in ne dosežete uspeha.

Preden začnete igro, morate prenesti in namestiti A Total War Saga: Thrones of Britannia na svoj računalnik. Internet bo potreben le za način za več igralcev.

A Total War Saga: Thrones of Britannia prenesite brezplačno na PC, žal ne bo delovalo. Igro lahko kupite na portalu Steam ali na uradni spletni strani.

Začnite igrati zdaj in spremenite mnoga majhna kraljestva v eno najmočnejših držav na svetu!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more