Zaznamki

11x11

Alternativna imena: Football Manager

11x11 spletno igro - to je zelo priljubljen nogometni manager, kjer si bo trener lastne nogometne reprezentance. Pridružite se v igri 11x11 je naslednji: izberete particijo za "play", in pojdite na registracijo stran 11x11. Na tej strani, da igrajo igro 11x11 na spletu, morate vnesti uporabniško ime, e-poštni naslov, geslo, izberite strežnik, spol, jezik vmesnika, državo stalnega prebivališča, vodenje in kliknite "register".

Preden boste igrali igro na spletu 11x11, je pomembno vedeti, da imajo igralci nogometne ekipe niz značilnosti, ki vplivajo na izid dvoboja:

V 40 letih, preneha sodelovati pri nogometnih tekmah.

Game 11x11 spletu omogoča tudi člani nogometne reprezentance, tako posebne sposobnosti

11x11 internetna nogometna ima pomembne prednosti pred drugimi podobnimi igrami. Prvič, internetna nogometna igra 11x11 je zelo preprosta v svojih pravilih lahko uredili zelo hitro, porabi le nekaj minut. In drugič, za vse svoje preprostosti, 11x11 spletu vam pogreza v tej veliki nogometni zabavno igrati 11x11 na spletu ne bo pustil oditi računalnik, ki je, zakaj je postala tako priljubljena med uporabniki interneta.

Registracija 11x11 vam bo omogočilo, da ustvarite nogometno ekipo 18 igralcev. Boste morali razviti strategijo in taktiko promocije, kot ekipa na splošno in še posebej individualni igralec. Spletna igra 11x11 vas postavi cilj zmagati čim več tekem, premagal tekmece. 11x11 uspešno igrati, boste morali graditi stadione in zagotavljajo prenose, ponuja usposabljanje, prijateljskih in vrhunec igre - nagradne turnirjev.

You are nepremišljene, čustveno in pripravljena, da bo svojo nogometno ekipo do zmage? Začnite igrati 11x11 zdaj!