Vinterfrost Heritage North

Alternativna imena:

Game Vinterfrost Heritage North: Vojna z mrtvimi.

Igra Vinterfrost Heritage North vabi nove igralce v fantazijskem svetu, kjer so ponudili vlogo junaka, namenjenega za zaščito kraljestvo pred uporniki mrtvih.

Pred

Mnogo leti in devet klani Dare odločila, da pozabimo pretekle zamere, zbrati med različnimi tipi ljudi, po enega predstavnika, in jih združiti v ekspedicijo. Vilini, ljudje, škratje, velikani in Orke moral priti do oddaljenih koncih celine na severu, da bi našli skrite zaklade, in prinašajo v mesto.

Na oprema in usposabljanje je veliko sredstev, vendar so prizadevanja so bila zaman odprave poginil v ostro podnebje. V preteklih letih, in ne čaka na novice, je postalo jasno, da jih ne bo več. Vendar pa je ta poziv samo vladarje zbrati novo skupino. Na žalost so utrpeli enako usodo kot tisti, ki so jim sledili.

Sčasoma, vsi, ki so šli ven in ubil, mrtvi pridejo nazaj, da bi maščeval trmo njihovih potomcev. Zagon za igranje Vinterfrost Heritage North, boste postali član enega od starih družin, ki so sodelovali v družbi, zato so prisiljeni soočiti upornike mrtvega sorodnika.

Vas z bratom prihrani svojega očeta, vendar ima žrtvovati svoje življenje, da lahko gredo na nevarno avanturo, in poskušajo najti odgovore na pomembna vprašanja.

je vaša prva izbira.

Vy ima pravico, da se odločijo, kaj je najboljše za vas Vinterfrost Heritage Severni registracije ali povezavo preko socialnih omrežij. Naslednji korak je oblikovanje značaja. Če želite to narediti, se nanašajo na značilnosti posameznega poklica, in ugotavlja, da je videz in nekaj znanja odvisna od biti moški ali ženska.

  • Rogue okretna in hitra, tudi bojijo napadi sovražnika. To je učinkovit borec proti posameznih ciljev, vendar pa ne morejo soočiti s skupino.
  • Warrior tipično rezervoar z veliko vitalnosti. Obdarjen z močjo, ki je idealen za blizu napade.
  • Ne
  • Mag razlikujejo dobrega zdravja in ni zelo učinkovit proti enojnih močnih nepridipravov, vendar skupina ni zelo močni nasprotniki vpliva na gibanje mezinec. Med črpanjem, se lahko odločite, kaj želite, da se z zdravnikom ali ki povzroča škodo.
  • Shaman je dober branilec, tako dober, kot je čarovnik čarovnije.

To je čas za ukrepanje.

V Vinterfrost Heritage North igrajo lepo za več razlogov, vendar je prva stvar, ki pade v oči, je zelo svetla, prijeten grafikon oči. Razvoj je gladka, in začetne vrednosti niso posebej naporno močne nasprotnike. Vaša moč bo dovolj, da se ukvarjajo z množico mrtvih.

Kasneje boste začeli, da bi našli moč in izkušnje, postanejo močnejši, in vam bo pripravljen za resne spopade. V okviru dogodkov, ki jih bo:

  • Primenyat načelu korak za korakom deystviy
  • Nanimat pomoschnikov
  • Dratsya z monstrami
  • Srazhatsya z geymerami
  • Uchastvovat v razburljivo rezhimah

Naraschivat lahko izkušnje s sodelovanjem v gostje, vendar lahko uporabite meditacijo, pri čemer junak v tej državi, dokler ste šli stran. Toda vrnil, boste našli sveže in močnejši.

Vash narava obdarila trinajst talente, in v bitki, se odločite, katera je bolj primerna. Toda šest svoje postave častniki bo samodejno uporabljajo darilo, ki je podprt z, tako da je to, ko se z nami na bojišču.

V iPlayer Vinterfrost Heritage North dolgo ostal osamljen bojevnik ne bo delovalo, če hočeš premagati glavnega šefa. Torej združijo v klane, boj v areni, dobil najvišjo oceno.

 

Prav tako igrajo