Vojna Thunder

Alternativna imena: Vojna Thunder

The igra War Thunder polno potopitev v Veliki domovinski vojni.

The igra War Thunder temelji na resničnih dogodkih med drugo svetovno vojno, ki uporabljajo različne vojaško opremo tistega časa. Najbolj razvita v letalstvu v igri, ne tako dolgo nazaj, tanke in oklepna vozila so bili povezani s projektom, mornarica je danes možnosti za igro razvoj.

Developers zelo resno približala zgodovinski del projekta, igra Var Thunder popolnoma poustvari resnične dogodke vojaških operacij. Uporabnik, ki je pridružila temu projektu, pride do drugega časa in lahko preuči zgodovino druge svetovne vojne samostojno sodelujejo v dogodkih tistega časa. Zgodovinsko komponenta ni edina stvar, ki je čim bližje resnici, razvijalci pri ustvarjanju letala in tanki preučevali značilnosti vsakega modela, vse enote vojaške opreme sovpada s pojavom prototipov in tehničnimi lastnostmi. Fizika igre same, kot je blizu realnosti, kot je mogoče, se lahko rezervoar trgati z gosenice ali poškodovana s tekom po močnem udarcu v jamo.

Air simulator, tako da prvotno zasnovan avtorjev tega projekta, vendar igra presegla preprostega večigralsko spletno igro, v kateri je bila glavna ideja vojaška strategija in simulacije letenja. Dodajanje dodatne tehnologije za projekt, razvijalci prinesel svoj projekt na novo globalni ravni. Najbolj razvit del igre je osnova letalstva, v projekt pa so skoraj petsto različna letala, so razdeljeni glede na proizvajalce držav:

  • USA;
  • THE ZSSR;
  • Britannia;
  • Germany;
  • Japan.

In igri War Thunder, rezervoarji pojavil šele leta 2014, jih predstavljajo modeli iz treh držav, ZSSR, ZDA in Nemčiji. Konec leta 2015 so se igralci pričakujejo veliko nadgradnjo oklepnikov, saj avtorji napovedala združitev vojske Velike Britanije k projektu.

Thinness igra War Thunder.

In da se pridružijo projektu, kar potrebujete, da prenesete igro War Thunder, tako da je to različica odjemalca. Namestitev na računalniku ni velik program igralec bo začel svoje potovanje v času spletu. Za prenos Var Thunder zahteva najmanj 1. 5 GB RAM-a in 3 na trdem disku. Po namestitvi odjemalca, registracija je potrebna in igralec dobi potrebna osnovna sredstva.

Participate v bojih v štirih načinih za bojevanje, ki so razdeljeni v zameno v kompleksnosti. Začetniki se lahko odločijo, da se naučijo način arcade, v katerem je pomočnik, bo poučevanje zapletenosti upravljanja in značilnosti tega modela tehnologije. Simulator omogoča igralec, da se počutim kot pilot ali tankman, do najmanjše podrobnosti, brez obračanja ključ, da ne bo šel nikamor in letenje.

Combat ukrepi so različni, lahko sodelujejo tako kot ekipa in neodvisno:

  • Missions za eno ali co-op igralcev - tu morate opraviti različne posebne naloge ali sodelovati v bitkah proti računalniških sovražnikov;
  • Sessional team bitke - pa se jih udeleži resničnih igralcev. Vsaka ekipa ima 16 uporabnikov, ki so v vojni drug z drugim. Za zmago je potrebno za izpolnitev nalog, ujeti ali uničiti sovražnika letališče;
  • Racing - konkurenca med piloti v prehodu na progi z največjo hitrostjo;
  • Events so zgodovinski ponovna vzpostavitev prave borbe. Pri tej vrsti bitk, samo tehnika, ki je bil prisoten na določenem mestu v pravi vojni lahko sodelujejo.

The igra barvita, z odlično grafiko in zvočne vsebine, lahko ta projekt upravičeno se imenuje edini svoje vrste.

 

Prav tako igrajo