Vikings War of Clans

Alternativna imena: Vikings War of Clans

Igra Vikings War of Klani (Viking klan vojna) na osebnem računalniku.

Igra Vikings Clan Wars prevoz igralcev na severni regiji, kjer je narava kruto in lahko preživijo le močni in pametni in pogumni. Zasneženih gora obdajajo uničenih mest, preživeli barbarskih vpadov, molite, da Odin preživela še en dan. Toda ni vse tako žalostno, kot se zdi na prvi pogled, je glavna prednost tega naroda je moč duha in poguma. Eden vojak je vredno deset, kar je najpomembneje, da si je pametno ravnilo, ki jih bo vodila v boj s sovražniki in lahko odpravi mesta gospodarstva uničena.

iPlayer Vikings War of Klani - to je odlična kombinacija, ki temelji brskalnika multiplayer igra vlog in strateških iger. Uporabniki bodo lahko izražajo v različnih oblikah - postati mestni načrtovalci, razvoj gospodarstva in vzpostaviti diplomatske stike, in seveda, da sami preizkusite kot modre generale kontrolne najmočnejšo vojsko, ki bo za zaščito novo ustvarjeno stanje. V tem svetu, samo odločiti le s silo, s podporo pogumnih bojevnikov razširiti meje mesta in določi zakon v teh težkih deželah.

Zemli Vikings naseljujejo Jarls, tu kaos in vsakdo želi, da bi dobili največ omejenih virov in neomejeno moč. Da bi poskušali postati mojster zasneženi deželi, in prevzeti nadzor nad bogastva v igri je potrebna Vikings Vojna registracije klanov. Mimo pa potrebujejo le čas, da izpolnite vsa polja v ustrezni obliki, in sicer, da bi prišli do vzdevek in pustite e-poštni naslov. Še lažje, da se prijavite prek računa v enem od socialnih omrežij.

Osobennosti Igra Vikingi War of Klani.

Postopek registracije

Proydya, lahko igralci izberejo znak, virtualni ravnilo. To je lahko kot moškim in žensko. Vse vrste zelo specifična v svojih Viking kri teče. Potem ko izbiro, junak dobi v last majhne pol porušenem gradu, in nekaj preživelih iz stalnih napadov ljudi. Nekoč veliko mesto uničeno, stavbe uničene, in modri starešine, razsodilo, da poravnava ubil. Glavna naloga igralca za obnovo mesta, vzpostavitev proizvodnje potrebnih virov in ustvariti vojsko. Vsaka stavba je pomembna za gospodarski razvoj in vojaške moči:

  • Na kmetije, kmetje skrbijo za prehrano;
  • Rabochie delo v žagah, ki iz gozda krovu, ki je potrebno za gradnjo;
  • Na kamnolomi so trdo delo, močne stene potrebujemo za zanesljivo obrambo,
  • V Forge ustvariti oklep in oblačila za junaka, v katerem je lahko postal nepremagljiv,
  • V bolnišnice zdravi soldiers
  • V mu jih naučiti varka.

V Vikings War of Klani igrajo na računalniku, ne da bi z razvojem znanosti in učenja ni mogoče, na tej točki uporabniki so imeli srečo, da sovražniki niso mogli uničiti pomika od starešin in njihova modrost more iti in sedanji guverner, če je najde čas za študij tomes. Druga značilnost igre je, da imajo kartice, skupaj 81, z razvojem, od ravni do ravni odpira možnost prenosa v novo deželo, novejšo kartico, morda manj močni nasprotniki sestane na poti.

Geroy - to je posebna zgodba linijo, da se lahko razvije, je deležen izkušenj in znanja. Več delovnih mest storiti, bitka je dobljena in dobra dela naredila za prebivalce in mesto. Večja moč značaja. Pridobi sposobnost, da imajo še manj od števila vojakov, da ga pripelje do zmage nad močnimi nasprotniki. Čim višja je stopnja znakov, več artefaktov in oklep, da svoje predmete, dajejo prednost pred ostalimi igralci.

Igrat Igra Vikingi vojne Klani na PC je veliko lažje, če se vam pridružijo enega od klanov. Brez zaveznikov združenih ni mogoče premagati sovražnike.

 

Prav tako igrajo