Alternativna imena: razvozlati

Precej neverjetno igro razvozlati.

Ni veliko igrač, ki so priljubljena pri občinstvu različnih starostnih kategorij, ampak zato, ker je igra razvozlati izgleda edinstven.

Coldwood Interactive studio režiser Martin –   Sahlin, enkrat počival s svojo družino iz mesta, in izdelano nenavadno punčko, navijanje preje na modelu žice. Tako se je rodil vodilni lik v igri, ki bo sprehaja skozi barvit svet.

Razvozlati si lahko prenesete po svoji uradni sprostitvi 9. 02. 2.016 Da zelo kmalu. To bo platformna / puzzle igra z načinom enega uporabnika za tri platforme:

  • Microsoft Windows
  • One Xbox
  • PlayStation 4

 

 

Pryg - galop, nisem nogavice!

Glavni lik - mucek Jarni, vendar to ni preprosta mačka in pletenin, in je tako nemiren in radoveden, kot navadne hišne ljubljenčke. Prišel je iz košarice za iglo lepo staro gospo, ki so bile kroglice raznobarvne preje, izbiro zase rdeča - simbol ljubezni in dobrote.

V zgodbi iz filozofskega smisla. Starejša ženska živela dolgo življenje s svojimi izgubami. Jarni je, da prenese njeno zraven in se vrniti izgubljenih družinskih spominov, ki jih povezujejo z rdečo nitjo. Na prehodu dati eno predence in preživite mora biti racionalna. Če se konča prej, bi bilo nemogoče, da gredo še dlje.

– Nit je nadaljevanje mucek, in on ga uporablja, da se premaknete na novih ozemljih, in interakcijo s predmeti in predmeti, ki jih najdemo na poti v različnosti.

lik sam ne reče nobene besede, samo potuje in išče rešitve, kako premagati ovire. Njegovo glavno orodje – sklop preje in samo z njeno pomočjo je reševanje ugank. Bil je premlad, da bi samo skoči malo odmora, ampak zato, ker je potrebno ugotoviti, kako združiti dve banki. Našel reki, neuspehe, zasnežene površine. Če so drevesa naokoli, da se veže na njih nit in muhe prostor.

Interakcija z okoljem, zmožnost, da jo uporabljajo za svoje namene - je glavna naloga Jarni. Reka je vedno polna rib, in krap bo fit za prevoz mucka, dobili kos papirja namesto čolnov. Za spust v jamo, se obrne prejo na vrvi, če pa preveč za premagovanje razdalje, lahko vedno zgraditi kite, ki bodo ujeti veter, ki se gibljejo po zraku. Kot alternativo kače - veliki vrana, in če se odloči, da gredo ponoči tie navoje preje svetilko za osvetljevanje ceste.

Jarni še naprej potujejo, in logika mu pove, kako bolje izkoristiti okolja. Seveda, je nevarnost obdana tudi mucek – velike avtomobile, močvirja, ledene jame, roparske živali, toda če pomislite na situacijo si lahko sami zaviti v pomoč. Obrne dnevnike v sani in drevesnih vej služijo mu katapult. Tako se prihrani na preje, ki se postopoma odvit. Poberem koščke nit ko jih uporabi za reševanje naslednjo uganko, da jih shranite.

Igra ponuja osupljive realistične krajine, in kmalu bo mogoče prenesti razvozlati, da bi uživali poglede, ki navdih razvijalce. Razvozlati na vašem računalniku v tem trenutku ne predvideva navzočnosti ruskega jezika, ampak zato, ker zgodba je jasna brez besed, to ni važno.

 

Sistemske zahteve.

  • OS: 64 bit / Windows 8. 1/10
  • Spomin: 4 GB RAM-
  • Grafična kartica z DX11 strojno opremo ali sklop sestavnih delov DX11
  • Protsessor: Intel Core 2 Duo procesor, 2, 4 GHz ali AMD Athlon Phenom X2 2,8 GGts
  • Noutbuk (PC): GeForce GTX 745M, AMD Radeon HD 8650G, Intel 4400
  • Statsionarny računalnik: Radeon HD 5750 ali GeForce 450GT in 512 Mb
 

Prav tako igrajo