Tom Clancy The Division

Alternativna imena: Tom Klensi Division

Igra Tom Clancy je Oddelek: svet na robu katastrofe. To vprašanje je zmeden Igra Tom Clancy je delitev Švedski razvoj timskega Ubisoft Massive, Red Storm Ameriki in Veliki Britaniji Ubisoft odražajo, in založnik Ubisoft, ki pripravlja vsebino izključno za Xbox One. Poleg te platforme, ki jih lahko kupite v igro za PlayStation 4, Tom Clancy je Oddelek za nalaganje za PC.

zglobni

Datu izhod in premikanje večkrat. Sama igra je začetek serije iger, ki se zdi, da so le, in sodi v zvrst MMORPG strelec, ki obljublja, da bo ljubiteljem strelci z dinamičnim spopadu.

Syuzhetnaya stran.

Stalo tradicija, da vse nesreče dogaja v Ameriki, in dogodki v tej igri poteka tudi v New Yorku na Manhattnu v bližini prihodnosti. Kako se obnašajo kot ljudje, če je biološka nesreča? Kako hitro se okužba širi, in kolikšen delež prebivalstva bo izvedljiva in pripravljena sodelovati v boju s sovražnikom?

Uzhe prvi dan ni bilo praznih sedežev v bolnišnicah. V karanteni prizadela večino področij na drugi dan. Nato je dvignil borzo, izgubil elektriko in vodo, trgovine so bile prazne, in ljudje postali sovražniki. V takih razmerah ustvariti posebno delitev ljudi, ki so se inženirji delajo v mirnem okolju, zdravniki, policisti, znanstvenikov, in tako naprej. d. vendar so usposobljeni za delovanje v pogojih skrajne nevarnosti, in zdaj imajo za boj proti virusu, in sile, ki so odgovorni za svoj videz.

Naskolko uspeh je timsko delo je odvisno od igralcev, ki so se odločili za prenos Tom Clancy je The Division in ki sodelujejo v misiji. To se lahko zbirajo za 4 udeležence v skupini, in sistem bo izbral partnerja, družinske značilnosti. Avtorja obljubo, da se pridružijo igro v obliki brnenje-mate bo s posebno mobilno aplikacijo preko pametnega telefona ali tabličnega računalnika. Gaming izdelek, namenjen za prehod ukaza, čeprav ni izključeno, eno samo dejanje, ampak v tem primeru se bo moral prilagoditi na svetu, ki je pod vplivom ostalih igralcev.

Pered odprete svetovnega Tom Clancy The Division na računalniku in znakov brez vezano na nekaterih poklicih, razrede ali dirke. Na začetku sem odprla vse spretnosti, njihovo rast in razvoj je odvisen od dejavnosti iger na srečo delovanja. organizacija Agenti opremljen nahrbtnik z potrebne elemente za naslednjih 72 ur. Celoten sklop postavk bo znana, ko se je dolgo pričakovani igrače za javnost, zdaj pa je znano, da je v tem nizu:

  • Standartnoe izdaja oddelek;
  • Zolotoe Poleg kopije različice igre, to vključuje sezonsko vozovnico, s še neznanimi vsebino, in da se doda"Nacionalno gardo";
  • Kollektsionnoe izdaja Ze Division vključuje dodatek Hazmat Gear Set, sezonske vozovnice, plakat, knjižica z osnovami igre, torba in delovnega časa agenta.
  • Naruchnye ur opravljajo uporabniška interfeys
  • Zaschitnaya maska
  • Kontaktnye leča izboljšanje zaznavanja realnosti
  • okolice
  • Mnozhestvo vrste oruzhiya
  • Sredstva kommunikatsii

  Predvkushaem in vybiraem

  Na Trenutno razvijalci so napovedali značilnosti sistema, ki bo udobno, da igrajo na računalniku, vendar je odprt za prednaročila, tako da je oddelek za opcijske nakup paketov Tom Clancy je:

 

Prav tako igrajo