Throne Kingdom at War

Alternativna imena: Prestol kraljevine vojne

Throne Kingdom at War: postanite velik Lord.

Trg igralnih proizvodov zdaj in potem so novi predlogi.

Life vladarja. Tukaj so sovražniki in prijatelji, pa tudi kraljestvo, ki ga je treba razviti in zaščititi. Obstaja veliko sovražnikov okoli, in zato napadi na njihovi strani ne bodo neobičajne. Skupaj je lažje in zanesljivejše odganjanje napadov tistih, ki ne delijo vaših pogledov na dobre sosedske odnose.

Sold v veliki skupini podobno mislečih ljudi, boste tudi raziskovali zemljo, se borite z pošasti. Zagotavljate vam podporo in pomoč v obliki virov in vojaške pomoči. Vprašajte jih za nasvet, vendar ne pozabite, da čakate na podobne odgovore.

Upametno se borimo pogumno.

Več boste našli v barvitem srednjeveškem svetu, kjer ni sodobne tehnologije, vendar so čarobni in ostri rezili. Postanite del te resničnosti, boste pomagali kraljevski vojni pri registraciji, ki ne zahteva kompleksnih manipulacij.

, kar je še vedno prijetno presenetljivo:

Stavni del iPlayer Throne Kingdom at War, je, da držite roko na impulzu napredka.

Kot sem omenil razrede, poglejmo, kdo je zastopan:

  • Lojzni vitezi
  • Različni ključi
  • Končniki
  • Investigers
  • Siege vojaške enote
  • Cavalry

As je znano, da je naselje preživelo, prebivalci potrebujejo domove, konobe, klopi. Vojaki potrebujejo vojake in trge za usposabljanje. In za mesto so potrebne skladišča, kovnice, žage, rudniki. Medtem ko rudarstvo premoga, lesa, kamna in drugih mineralov, ne pozabite, da višja raven rudnikov, bodo dragocene surovine, ki jih bodo prinesli. Enako velja za druga podjetja, izločijo izvorni material ali proizvajajo blago.

V igralnih dvoranah je vse med seboj povezano in zato poskušajte pravočasno in enakomerno plačati vsem panogam industrije. Če je malo hiš ali ne ustreza življenjskemu standardu državljanov, ne bo nikogar za delo, kar bo vplivalo na pomanjkanje hrane, uniforme in orožja. Ne pozabite črpalke in bojevnikov, ki jih pošiljajo v naloge. Izbira gostov je super in lahko izberete poljubno, ko ste preučili pogoje in znesek nagrade. Izberite tiste, ki ustrezajo ravni črpanja vašega junaka, tako da je njegova moč dovolj, da se pohodite in se borite s sovražnikom.

Game vojne Throne Kingdom War se nenehno izboljšuje, pojavijo se novi dodatki, zato vam ne bo treba zamuditi. Če se pridružite igralcem, boste postali del svoje tesno povezane družine in kmalu boste dobili svojo prvo nalogo po malem treningu.

 

Prav tako igrajo