Čudna brigada

Alternativna imena: Čudna brigada

Studio Rebellion Developments je ustvarjalec in založnik, hkrati pa uvaja svoj novi izdelek. Njena ekipa Strange Brigade temelji na dogodivščinah z elementi strelec. Osnova je fantastična zgodba o lovu zakladov z vsemi naslednjimi okoliščinami. Dejanje je iz tretje osebe, lahko pa je tudi hkrati do štirih udeležencev.

Download Strange brigade je lahko od leta 2018, ko je načrtovana sprostitev. V globine neprosojne džungle je bilo poslano poseben oddelek, sestavljen iz predstavnikov različnih poklicev, da bi bila ekspedicija najbolj plodna. Vendar, če se odločite, da boste sami obvladali nalogo, pojdite v goščo sami, vendar pa se učinkovitost in možnosti preživetja znatno zmanjšajo. Ko ste na pravem mestu, bo pristajanje s padaloma. Od tega trenutka se prične najbolj zanimivo. Raziskovati morate vse skrite kotičke območja v iskanju namigov o tem, kako najti glavni skrivnostni artefakt.

Starodavka, da jo skrije, ne samo da je postavljena v eno od oddaljenih jam, temveč tudi zaščitena s temnim prekletstvom. Zdaj jo varuje vojska mitoloških bitij, ki vodi egiptovsko kraljico čarovnic. Potrebno je prečkati črto tega, kar je dovoljeno, saj vojska mrtvih vzhaja iz prahu in ruševin. Leži prijetne grobnice za uničenje beguncev, ki so se odločili, da bodo napadli njihovo svetišče. Čakanje na vas čaka grozo, ki bo preživela.

 

Prav tako igrajo