Stanje preživetja

Alternativna imena: Država preživetja

Država preživetja na računalniku - post apokalipsa ni razloga, da bi obupali

Nebanalna strategija v svetu preživetja po apokalipsi. Tu so ljudje izgubili upanje in vero. Preživeti je vse težje. Virov je malo. Ni jasno, kaj storiti. Potrebujejo novega vodjo, močnega in neodvisnega, ki ve, kaj in kako. Preizkusite se kot rešitelj in poveljnik azila. Gradite in razvijajte. Raziščite bližnja ozemlja, odkrijte nova, poiščite preživele in sovražnike bitke. Ta svet vam je odprt. Tu je vse mogoče. Glavna stvar, ki si jo je treba zapomniti, tukaj ne spadajo slabosti. Le močni bodo zmagali in preživeli. Običajna naravna selekcija.

: Stanje preživetja - začetek igre

Zgodba o postapokalipsi se je nenavadno začela na noč čarovnic. Svet na to ni bil pripravljen. Invazija zombijev nas je spremenila. Ljudje so se začeli združevati v skupnosti in graditi zaščitena mesta. Svet ne bo enak. A vseeno bomo preživeli.

Majhna skupina preživelih se giblje po mestu. Pes teče do njih in laja. Zdi se, da želi nekaj povedati. Dejansko je pred več zombiji napadla deklico, brez njih pa se je odlično spopadla z njimi. A ne tako preprosto. Pred nami so še mrtvi. Združimo moči in se skušamo zoperstaviti. Vaš lik s pištolo, dekle Maddy s samostrelko. Preveč je mrtvih, uporabijo značaja in namestijo žerjav - avtomatski mitraljez velikega kalibra, odlično se spopada z zombiji. Mitraljez strelja zelo glasno in privlači vedno več pošasti, uporabljajo sposobnost Maddyjeve»zvočne granate«. Maddy pokliče vašo skupino, naj ji sledi do njenega zavetišča, saj je nedaleč od tega kraja in se lahko tam zatečete. V zavetišču vas bodo srečali še drugi preživeli. Niso prav veseli vašega prihoda. Toda za preživetje se je treba združiti in ni dovolj delovnih rok, ostajaš. Še posebej, ker ste pomagali Maddy, bodo skrbeli za vas.

Tu se začne vaše poznavanje igre. Zavetišče je majhno, a v vaših rokah naredite prijetno in zaščiteno. Najprej je vaš oddelek lačen in ga je treba nahraniti. Zgradite kmetijo za gojenje zelenjave. Spodaj desno kliknemo na stavbni meni in kliknemo na kmetijo, nato izberemo kraj gradnje in gradnje - preprosto je. Nato potrebujemo drevo za gradnjo obrambnih konstrukcij. Gremo v meni gradnje in izberemo skladišče dreves. Ni vsem všeč, da se odločite, da se boste nastanili v njihovem taboru, vendar je skupaj varneje.

Nedaleč od taborišča se je zrušil helikopter, to morate preveriti, morda je kdo preživel. Ljudje v taborišču niso zelo zaskrbljeni zaradi varnosti in preprosto poskušajo uničiti mrtve, čeprav ste predlagali premišljena dejanja, da ne bi bilo žrtev. Preveč je mrtvih in živi se umikajo nazaj za zidove. Da obnovimo izgube, gradimo vojašnice in usposabljamo nove borce. Medtem se vaš junak in rešena Maddy odločita za sortiranje zunaj zidu, da bi uničila enega od šefov mrtvih, brez katerega bo zombije lažje ubiti. Bitka poteka na lokaciji, kjer nadzorujete like, uporabljate njihove sposobnosti in uničujete napadalce. Takoj, ko sovražnikova življenjska črta pade na nič, boste zmagali. Nagrado ponesite nazaj na steno.

Ko smo se spopadli s pošasti v helikopterju, širimo ozemlje zavetišča. Helikopter je močno poškodovan, radar ne deluje. Če ga želite popraviti, potrebujete laboratorij. Če želite to narediti, povečajte raven zatočišča in raziščite bližnja ozemlja - rešite preživele in počistite ulice zombijev. To nam omogoča, da še enkrat razširimo svojo trdnjavo in odpremo laboratorij. Iz tega izhaja dr. Yamazaki, ki je pripravljen sodelovati z vami. Pomaga obnoviti helikopterski radar, z njegovo pomočjo bo mogoče ujeti signale preživelih. Na tem se prvi del prologa igre Stanje preživetja konča. Ostalo je odvisno od vas.

Prenos

State of Survival - začetek vaše poti

Sledite povezavi in u200bu200bnamestite BlueStacks - emulator za android, preko nje bomo igrali igro. Po namestitvi emulatorja vnesite svoje podatke v Gmailu, v Googlu Play poiščite igro (to je vse storjeno znotraj emulatorja), jo prenesite in v PC-ju igrajte State of Survival. Med igro se boste ukvarjali z naslednjim:

 • razviti zavetišče
 • do hiše
 • raziskujte nove tehnologije
 • za najem borcev za zaščito
 • za pridobivanje virov
 • rešite preživele
 • razširite ozemlje
 • raziskujte bližnja zaklonišča
 • uniči zombije
 • se bori s šefi
 • črpalka nad junaki

Kot vidite, država preživetja združuje ne samo strategijo, ampak tudi RPG, bitke, borbe in gradbeništvo in še veliko več. Če ste ljubitelj postapokaliptičnih iger, potem prenesite in namestite.